Kraft Biler A/S / Dækmesteren

Navervej 4, 7000 Fredericia
Medlem af No-Name
4,6
(146)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 15.03.2022

Kraft Service er navnet på Kraft Bilers nye værksted, hvor syv mand står klar til at servicere biler fra den 1. maj. I spidsen for det nye værksted står en erfaren mand i form af værkstedschef Erik Andersen.

Torsdag den 1. maj slår Kraft Service portene op. Syv mand står klar på det nye mekanikerværksted, som gør Kraft Biler til et komplet bilhus med alt fra salg til service og klargøring af biler.

I spidsen for det nye værksted står 50-årige Erik Andersen, der er en særdeles erfaren mand i bilbranchen. Han kommer fra et job som værkfører for Ford i Fredericia.

”Vi åbner et nyt og topmoderne værksted,” fortæller Erik Andersen.

Det nye værksted får en diagnose-lift. Altså en lift, hvor Erik Andersen og de erfarne mekanikere sammen med bilens ejer kan gennemgå bilen og stille den helt rigtige diagnose, så en fejl kan blive udbedret hurtigt, præcist og optimalt. Til hjælp der til har værkstedet fået de nyeste test- og prøvefaciliteter.

”Folk skal have den hjælp, de efterspørger. De kan forvente top-kvalitet og top-service. En aftale er en aftale – også når det gælder pris,” slår Erik Andersen fast.


Han er selv uddannet mekaniker og har siden 1992 arbejdet som værkfører og værkstedschef. Hans medarbejderstab kommer fra start til at omfatte fire mekanikere, en arbejdsmand og en klargøringsmand.

På sigt er håbet at ansætte yderligere en mekaniker samt en lærling.

Det nye værksted har en kapacitet, så det kan servicere ca. 4000 biler på årsbasis.

”Vi kan med Kraft Service tilbyde bilejerne alt fra en ny bil til service og vedligehold. Dermed kan vi tilbyde vore kunder en endnu større tryghed under hele ejerskabet af deres biler. Vi har som mål, at det skal være gennemskueligt for kunden, så de ved, hvad de får – og kan stole på, at det er i orden,” siger medejer af Kraft Biler Jon Slot Hansen.

Tidligere har værkstedet BTP holdt til på adressen, men dette værksted er flyttet til nye lokaler.Kraft Biler har afdelinger i både Fredericia og Horsens. I Fredericia ligger hovedafdelingen ved afkørsel 59. Fredericia har slået sig fast i bilkøbernes bevidsthed, fordi man indenfor få kilometers radius har mulighed for at tage ca. 2500 biler i øjesyn.Kraft Biler sælger årligt omkring 1350 biler og beskæftiger 12 medarbejdere – udover de syv nye medarbejdere i Kraft Service.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.7

 • Prisen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

Per G.
2 dage siden
Volkswagen Golf 2017
super hurtig og effektiv betjening -
Michael J.
10 dage siden
Audi Q5 2015
Klaus M.
19 dage siden
Volvo XC60 2022
Hans D.
cirka 2 måneder siden
Audi 80 1992
Chris J.
2 måneder siden
Citroën C4 2012

Søger du værksted i Fredericia?

Gør som 1.215.549 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.