Euromaster – Eksperter i dæk og autoservice

Dit lokale Euromaster værksted, er en del af en europæisk virksomhed, med mere end 2100 værksteder placeret over hele Europa, og i alt 43 centre i Danmark. Med en stor virksomhed i ryggen, er du som kunde sikret, at din lokale Euromaster konstant er opdateret med den nyeste viden om autoservice og dæk – samtidig med at du nyder godt af innovative tiltag som mindre værksteder har svært ved at tilbyde deres kunder.

Autoservice
Euromaster er eksperter i autoservice, som altid udføres af uddannede mekanikere. Kører du i en ny bil, så er der ingen grund til bekymring – din nyvognsgaranti bibeholdes intakt. Ingen opgave er for stor eller for lille – kig forbi hvis du har brug for nye bremser, olieskift, støddæmpere, batterier, udstødning og styretøjsmåling – kort sagt alle de ting, som er med til at sikre, at din bil kører sikkert og stabilt på vejen. Vi laver serviceeftersyn og klargøring til syn på alle bilmodeller.

Dæk-tilfredsheds-garanti
Når du handler dæk hos Euromaster, får du automatisk en helt unik dæk-tilfredsheds-garanti med i købet. Garantien betyder, at du som kunde har 14 dages fuld bytte-ret på Euromasters almindelige dæksortiment, dog under forudsætning af at dækkene kun har været udsat for almindeligt slid i perioden. Du kan få byttet de dæk du er utilfreds med, til et andet sæt dæk, og du skal kun betale en evt. difference på dækkene, selve servicen sørger Euromaster for. Denne form for garanti er helt unik i dækbranchen og giver kunderne en sikkerhed i forbindelse med dækkøb.

Alle de kendte dækmærker
Euromaster fører alle de kendte kvalitetsdækmærker der findes på markedet, og leder også gerne efter specialdæk, hvis en kunde har nogle meget specifikke ønsker. I teorien sælger Euromaster alle dæk der findes på markedet – men som eksperter i dæk, er det reelt ikke alle dæk, som har en kvalitet der er høj nok til at de vil være at finde i vores butikker – heldigvis laver de seriøse dækproducenter dæk i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og pengepung når du kigger ind forbi Euromaster.


Læs mere

Seneste bedømmelser


Styretøj Ford Focus C-MAX (2005)

Bremser Kia Rio (2014)
"Fik lavet service på min Rio, alt var som aftalt. God kontakt fra værkstedet med de spørgsmål jeg havde og imødekommende personale da jeg afleverede/hentede bilen. "

Bremser Ford Mondeo (2001)

Bremser Toyota Yaris (2003)
"Lavet til tiden, alt efter aftale."

Anhængertræk Mercedes C180 (2012)

Anhængertræk Audi A6 (2007)
"Pænt arbejde, "

Udstødning Nissan Primera (1997)

Motor Mazda 626 (1999)
"Alt blev lavet som aftalt, samt lidt ekstra , som jeg havde bedt om. Kan kun anbefale værkstedet."

Motor Peugeot 406 (2002)

Dæk, dækmontering og hjulskift Mitsubishi Colt (2008)
"Jeg valgte et andet (dyrere) dæk end det, der var i Euromasters tilbud. Jeg bestilte først et sæt Michelin Pilot Sport 2, men da Euromaster Odense ikke kunne skaffe det dæk (det var i restordre), tilbød de mig et sæt Continental SportContact 2 i stedet til samme pris, hvilket jeg takkede pænt ja til. Da jeg et par uger efter skulle tjekke dæktryk opdagede jeg at de havde sat PremiumContact på i stedet. Da jeg har kunnet læse mig frem til at dækket skulle være et rigtig godt dæk til mit kørselsbehov (og til omtrent samme pris - et par hundrede kroner dyrere endda) har jeg ikke haft behov for at kontakte Euromaster i den forbindelse, da jeg synes dækket har et rigtig godt vejgreb, så jeg er godt tilfreds. Prisen var ok, hjulskift var med i prisen og servicen er god derude. Jeg kører gerne forbi Euromaster Odense igen "
Vis flere brugerbedømmelser