Indhent tilbud online

 Ledig om 9 dage

 Mulighed for lånebil

Mekonomen er en sammentrækning af mekanikeren og økonomien. Og du kan roligt regne med, at du bliver tilfreds med begge dele, når du bruger ét af vores mere end 200 værksteder i Danmark. Autoteknik kræver ingen forklaring. Du kan tage navnet som et udtryk for, at hver enkelt autoværksted råder over det nyeste tekniske udstyr og ekspertise, når det gælder reparation og service på såvel spritnye biler som ældre modeller. Vi sætter en ære i løbende at uddanne og efteruddanne vores mekanikere, så de kender alle bilmærker ud og ind. Du kan selv spørge dem. Mekonomen Autoteknik følger altid bilfabrikkernes anvisninger, og vi bruger udelukkende reservedele af så høj kvalitet, at vi som de eneste værksteder i landet yder 3 års garanti på alle reservedele. Så bilens garanti kommer ikke i fare, når vi stempler servicebogen. – Det er en gammel skrøne, hvis nogen siger noget andet. Prøv Mekonomen Autoteknik og oplev den service, den kvalitet og den pris du får, når dit værksted er alle bilmærkers autoværksted.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Andre opgaver Volkswagen Passat (2006)
"Hurtig og god service"

Dæk, dækmontering og hjulskift Citroën C1 (2010)
"Tid, kvalitet betjening til ug."

Service Ford S-MAX (2012)
"Alt blev udført og inden ekstra reparationer blev udført, blev vi kontaktet. Så ingen kedelige overraskelser. Den aftalte pris, blev overholdt, så super god service."

Tandrem/kæde Fiat Coupé (1997)
"Perfekt service"

Service Mitsubishi Lancer (2011)
"Jeg skal ikke klage, afleverede bilen 12:30 og skulle hente den igen 15:30, men allerede 15:00 blev jeg ringet op at min bil var færdig - top dollar. Prisen blev ligeledes reduceret med ca. kr. 400,00, kan man jo heller ikke klage over. Kommer min bil til service på dette værksted - Sandsynligvis Hvorfor "kun" 4 stjerner, jo man kan altid gøre det lidt bedre."

Bremser Citroën C3 (2010)
"Meget fin service. Rar og flink betjening. Det blev en del dyrere end kalkuleret, men det blev løst på en professionel og acceptabel måde. Vi vender helt sikkert tilbage."

Styretøj Citroën C5 (2002)
"Fantastisk service værkstedet yder, kan varmt anbefales og så er de virkelig serviceminded :)"

Vinterdæk og skift af vinterdæk Ford S-MAX (2012)

Syn/omsyn/synstjek VW Polo (2010)

Tandrem/kæde Peugeot 106 (2001)
Vis flere brugerbedømmelser