Velkommen til Rodi´s Autocenter

Vi er et frit autoværksted med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver på både personbiler og varbiler.

Vi er en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik, som sammen med vores kompetente mekanikere og mange års erfaring er din tryghed for et korrekt og professionelt udført håndværk.

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber blandt andet reservedele ind via Mekonomen – Skandinaviens største autogrossist – så både pris og kvalitet hænger sammen. På de reservedele kan vi yde 3 års garanti.

Uanset dit bilmærke bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!.

Vi råder over det nyeste testudstyr og nyeste værktøj og med et godt håndværk kan vi tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Vi udfører alt i mekanisk og elektrisk arbejde og kan også tilbyde autoskader udskiftning af ruder, klargøring til salg, syn, omsyn, montering af diverse biludstyr m.m.

Vi tilbyder lånebil i forbindelse med dit værsktedsbesøg hos os.

Vi ser frem til at byde dem velkommen på vores værksted og servicere deres bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Rodis autocenter
Jørgen Jensens Vej 3
4700 Næstved

Læs mere

Seneste bedømmelser


Tandrem/kæde Ford C-MAX (2010)
"Super service og overholdte prisen på tilbuddet. Og så var det dejligt at få en nyvasket bil retur :-D"

Service Renault Twingo (2012)
"Super og billig service. Og dejligt at få en nyvasket bil tilbage. "

Service Smart Fortwo Coupé (2011)
"Kanon service. Behaglig at snakke med. Alt i sin fineste orden. Alt efter aftale. Og så var det oven billigere end først antaget. Så bestemt et værksted man vil bruge igen."

Service Kia Ceed (2008)
"Virker utroligt flinke, og har udført arbejdet som aftalt, ringede til mig og fortalte om noget som var lavet på andet værksted, og som de mente at jeg skulle reklamere over, alt i alt godt tilfreds, oven i købet, fik jeg en glædelig overraskelse, da jeg skulle betale, jeg fik en julegave på 500 kr. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Det er første gang,jeg har fået. En regning der er billigere end aftalen. Lars Nielsen "

Kobling Ford Mondeo (2010)
"Godt nok en lidt forsinket anmeldelse men havde åbenbart ikke fået det gjort. Jeg fik skiftet kobling og svinghjul på min mondeo og bilen blev lavet på den aftalte tid til den aftalte pris. Da jeg hentede bilen var de skiftede dele lagt fra så jeg kunne se hvad der var galt. alt i alt en rigtig god oplevelse. "

Service Hyundai i30 (2011)
"Alt blevet overholdt i forhol til det aftalte. "

Service VW Cross Up! (2012)
"stort serviceeftersyn udført efter aftale."

Tandrem/kæde Audi A4 (2009)
"Hurtig og kompetent udført. Fin service"

Service Skoda Octavia (2011)
"Første gang på dette værksted og bestemt ikke sidste gang. "

Service Citroën C3 (2010)
"Super service."
Vis flere brugerbedømmelser