Indhent tilbud online nu

 Ledig om 1 dag

 Mulighed for lånebil

Hos Auto Aid ( Quick Aid ) er alsidighed, kvalitet og god Quickservice er nøgleordene i vores forretning og kundebetjening.

Vi er et erfarent værksted beliggende i Tune med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver på personbiler og varevogne.

Vi satser på høj kvalitet, stor faglig viden, en god dialog med kunden og høj troværdighed. Derfor bliver du altid kontaktet, hvis der ved gennemgang af din bil, skal laves mere end det aftalte.

Vi er eksperter i :

Erhvervs aftaler.
Quickservice
Serviceeftersyn
Airconservice.
Ruder, revner og stenslag reprationer.
Diagnose/autotester.
Nye og brugte dæk.
Autostarthjælp.

Med vores testudstyr kan vi tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Det betyder også, at vi kan lave service på helt nye biler, hvor garantien skal opretholdes med godkendte stempler i servicebogen.

Vi ser frem til at byde dem velkommen på vores værksted og servicere deres bil til fuld tilfredshed.

Du er altid velkommen til at sende en mail, og vi besvarer så snart det er muligt.

Med venlig hilsen

Auto Aid i Tune

Læs mere

Seneste bedømmelser


Rustarbejde Mazda 6 (2007)

Dæk, dækmontering og hjulskift Kia Picanto (2009)
"Vi havde lidt starts problemer, men alt endte godt og er mere end tilfreds. Auto Aid valgte at holde længere åben på en lørdag, kun for at vi kunne få nye dæk på.. Kan klart anbefales. "

Olieskift Seat Ibiza (2011)

Styretøj Citroën C3 (2008)

Dæk, dækmontering og hjulskift Citroën C4 (2014)
"Billigst, hurtige og effektive, og gav god behandling. Sådan"

Vinterdæk og skift af vinterdæk Citroën Xsara (2002)
"rigtig god service. Blev tilbudt kaffe mens han arbejdede. Arbejdet blev gjort grundigt og proffesionelt. Vender helt sikkert tilbage igen.."

Dæk, dækmontering og hjulskift Ford Mondeo (2001)

Bilpleje Renault Scenic II (2008)
"Vi valgte Auto Aid fordi det lød godt og så var det lidt billigere end de to andre tilbud og ikke mindst var det rimelig tæt på vores bopæl. Men efter endt bilpleje må vi indrømme at vi var langt fra tilfredse. Vi har tidligere fået bilpleje på en anden bil hos Greencarwash som vi var utroligt tilfredse med - men hos Auto Aid levede det bare ikke op til beskrivelsen vi var lovet. Der var vokspletter på bilen udvendigt ruder mv. var ikke ordentlig rengjort og slet ikke rengjort indvendigt, der var støv mv. flere steder - og desuden var den lugt vi ville have ud ikke væk! Hjulkapsler var ikke rengjort og bilen var som vi forstod det blot kørt gennem en vaskehal.... det kunne vi godt selv have gjort. Bilen er ret ny, så det er ikke fordi der er det store slid den har kørt 30.000 dvs. der var tale om almindelig rengøring og så fokus på lugten. Vi kørte bilen retur til en omgang mere, men det hjalp ikke synderligt ruderne er stadig fedtede og lugten er der endnu. Det var vist penge ud ad vinduet for at sige det som det er."
Auto Aid - Hella Service Partner - 6. december 2014
Først of fremmest takker jeg din anmeldes. Jeg vel beklage det vokspletter der var på dine paneler blevet overset. Det er en fejl som jeg måtte lave om igen. Og jeg undskyldt over for jer begge. De pletter kommer ikke kun fra en vaske hal som du påstå. Bilen har også fået en grundig indvendig rengøring for at få fjerne de pletter der var på en af bagsæderne. Jeg har også fortalt din kone at i skal udlufte bilen grundigt pga. Bilen skal tørre efter at jeg brugte lugtfjerner som skal ekstra tid at tørre i den årstid. Hvis det ikke have vært tilfælde så hjælper lugtfjerner ikke efter hindsigten. Jeg er kideaf at du ikke er tilfreds.

Rustarbejde Ford Focus (2000)
"God service, sød og venlig betjening. Hurtig til at afgive tilbud - som også holdt efter udført arbejde. Virkelig tilfreds"

Service Toyota Yaris (2006)
Vis flere brugerbedømmelser