Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

16 dage siden
Service , Renault Grand Scenic III 2012
2 måneder siden
Styretøj , Skoda Fabia 2004
God service til aftalt pris. Og skriftligt tilbud på mangler. Tilfreds kunde her.
3 måneder siden
Elektrisk arbejde , Mercedes C200 2000
De var rigtige venlige, men der var noget miskommunikation omkring regningen, som skulle lande på 3500, med moms som jeg havde forstået det, men endte på 5027. Der var dog også for at være fair lidt ekstra arbejde som tilkom og de sagde endda at jeg havde fået lidt bil væske o.a. som en bil pære uden beregning.
3 måneder siden
Service , Hyundai i30 2011
Jeg er ked af man ikke kan give 0 stjerne !! Jeg var nede for at skulle få lavet service og få skiftet en bære kugle inden ferien. DETTE skulle jeg ALDRIG.. GENTAGER med streg under ALDRIG<--- have gjort. Den mekaniker som lavede min bil var fuldstændig u kompetent!!. Værksteds besøget resulteret i at vi på ferien på Bornholm lige pludselig stod som en bil hvor hjulet FALDT AF.. JA.. Hjul røg simpelt hen af. SJUSK og dårligt håndværk og total uvidenhed, satte min families liv og lemmer på spil. SÅ hvis i vil være sikre på bilen ikke taber hjulet og familien fortsat skal være til i denne verden SÅ er det ikke her i skal få LAVET jeres bil. Lasse. Stærkt utilfreds kunde.
5 måneder siden
Aircondition , Ford Mondeo 2008
Fin service og hyggelige medarbejdere, men jeg må sige at en pris som lå 40% over det tilbud jeg havde modtaget simpelthen ikke er i orden. I tilbuddet stod intet om at der udover prisen ville være tillæg for kølemiddel. Tilbuddet lød på 995,- men endte på 1.403,-