Book tid online
  •  Næste ledige tid om 7 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

28 dage siden
Aircondition , Ford Mondeo 2008
Fin service og hyggelige medarbejdere, men jeg må sige at en pris som lå 40% over det tilbud jeg havde modtaget simpelthen ikke er i orden. I tilbuddet stod intet om at der udover prisen ville være tillæg for kølemiddel. Tilbuddet lød på 995,- men endte på 1.403,-
ca. 1 måned siden
Anhængertræk , Audi A3 2008
Selve arbejdet er udført flot og meget tilfredsstillende, ingen klager over det faglige arbejde. Desværre holdte prisen ikke, hverken det oprindelige tilbud, ej heller det mundtlige tilbud som blev afgivet efter at værkstedet konstaterede at der skulle yderligere reservedele til at udføre arbejdet. Så jeg føler mig en smule bondefanget af værkstedet.
ca. 1 måned siden
Styretøj , Opel Corsa 2009
Godt overskueligt tilbud. Hurtigt svar, og tid på værkstedet. Fejlen blev tjekket inden jeg forlod værkstedet. Selve arbejdet, tog 1time, var hurtigere færdigt end lovet. Prisen var som aftalt, men der blev også kun lavet hvad der forinden var aftalt. Derudover en stor tak til både mekanikeren som tog godt i mod mig og cheffen der stod for ordren. Begge var imødekommende og man følte sig i gode hænder. Så alt i alt en god oplevelse.
ca. 2 måneder siden
Bremser , Citroën C5 2005
ca. 1 år siden
, Peugeot 307 2006