Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 1 måned siden
Skoda Citigo 2016
godt arbejde se det ud til (det vil tiden så vise når den kommer til tjek) lugten er ikke så slem som jeg regnede med og rengøringen var i top flink mand imødekommende bilen var færdig som lovet så kan det jo kun være et godt stykke arbejde der er blevet udført når man har fået posetiv oplevelse. Peter
7 måneder siden
Volvo V70 2009
Jeg håber at, selve undervognsbehandlingen er i orden, men det var den efterfølgende rengøring ikke. Der var tydelige olierester på udvendig lak, mellem dørene sad stor plamager af olie, og der var masser af stænk på såvel glas som på instrumentbrættet.
8 måneder siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Mercedes-Benz E 300 1996
9 måneder siden
BMW 320i 1987
Meget venlig og forstående personale. Selvom jeg ikke kunne nå og afhente bilen indenfor åbningstiden, kunne jeg stadig få udleveret nøglen på anden vis. Alt gik som planlagt! Der var et par små ting som var blevet sprøjtet lidt til, dog var de hurtige til at undskylde, tilbyde gratis lånebil igen, rense stederne af samt vaske min bil udvendigt igen inden afhentning. Det er god service!
9 måneder siden
Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse ,  Volkswagen Touran 2010
Følte mig godt modtaget, fik lånebil uden beregning. Bilen var færdig til tiden. Alt i alt en god oplevelse, vil bruge dem igen.