Indhent tilbud online nu

 Ledig efter aftale

 Mulighed for lånebil

Velkommen til Bøttcher & Gaardsøe

Peugeot Nordsjælland Frederikssund - Helsinge

På vores moderne værksted og pladeværksted står der 9 veluddannede medarbejdere klar som der har specialiseret sig i netop din bil. Vores værksted er udstyret med det nyeste og mest morderne udstyr. Vi er i løbende IT kontakt med fabrikkens specialister så du altid kan være sikker på at vi finder den rigtige løsning på dit problem så hurtigt som muligt.

Vores arbejde og værktøj er under løbende kontrol at Dansk Teknologisk Institut og egen intern kvalitetskontrol af udført arbejde. Hvilket kan garantere dig for at kvaliteten af det udførte arbejde er i top.

Vi er specialister i Peugeot og Saab, samt generelt serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle mærker.

Vi er først for nyligt begyndt at byde fra egen konto, har ellers kørt sammen med afdelingen i Frederikssund, og derfor ligger vores ratings på http://www.autobutler.dk/mechanics/750-bottcher-gaardsoe-a-s?dashboard_preview=true

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Skoda Fabia (2008)

Service Kia Carnival (2008)
"Super god rådgivning og imødekommende service og super gode priser"

Tandrem/kæde Peugeot 206 (2006)

Kobling Peugeot 307 (2007)

Service Renault Scenic III (2009)
"De udførte et godt stykke arbejde, eneste var at det tog noget mere tid end forventet at skifte tandremmen. Men arbejdets kvalitet var godt, og prisen blev overholdt til punkt og prikke..."

Udstødning Peugeot 107 (2006)

Peugeot 407 (2009)
"Godt værksted,som altid flinke medarbejdere.god service"

Affjedring/støddæmpere Peugeot 206 (2000)
"god betjening"

Bremser Peugeot 308 (2007)

Dæk, dækmontering og hjulskift Toyota Avensis (2009)
"Fik monteret mine medbragte sommerhjul, hvor det ene hjul skulle lappes. Fik samlet tilbud incl. afbalancering, og lånebil. Havde ikke behov for lånebil, men aftalte(telefonisk) at jeg bare ventede. Fik udført arbejdet, men måtte betale for lånebil, da vedkommende ikke kendte til aftalen men kun det samlede tilbud. -Noget rod! Opgaven ellers udført ok. Men husk at printe alt ud og medbring hvis dette værksted benyttes. "
Vis flere brugerbedømmelser