Velkommen til Dinitrol center Amager


Dinitrol Center Amagers er et professionelt undervognscenter, hvor vi, i vores nye og topmoderne center, kan tilbyde dig og din bil, den sidste nye teknik indenfor rustbeskyttelse.

Vi bruger kun de mest effektive og miljørigtige produkter, hvor vi bl.a. har reduceret indholdet af opløsningsmidler for at minimere evt. lugtgener.
Så, hvis kun det bedste er godt nok til din bil, kommer du ikke uden om Dinitrol Center Amager.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Alfa Romeo 159 (2008)

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Toyota Aygo (2008)
"God pris. Venlig, hjælpsom og smidig betjening. Nemt at komme i kontakt med værkstedet og hurtig tilbagemelding. Pris svarede til tilbud. Bilen var færdig til aftalt tidspunkt."

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Fiat Punto Evo (2009)
"Venligt personale. :-) God gennemgang af hvilken behandling jeg fik og endnu bedre at modtage dokumentation på arbejdet. "

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse VW Bora (2002)

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Skoda Citigo (2013)
"Blev modtaget af venligt personale. Det udførte arbejde (undervognsbehandling) er så vidt jeg kan skønne gjort rigtig godt. Jeg havde frygtet, at der var rester af behandlingen på lakken, men bilen var fint rengjort. Fik en god vejledning, da jeg hentede bilen."

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Opel Zafira (2008)

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Kia Picanto (2012)
"Jeg kan ikke vurdere hvordan Dinitrol-belægningen er gennemført - det lugtede i hvert fald, så jeg må antage de har lavet det efter forskriften. Så det er jeg tilfreds med. Jeg valgte Dinitrol Center Amager fordi de tilbød lånebil med i prisen uden beregning. Dette viste sig at være en dårlig oplevelse. Lånebilen viste sig at være en gammel hyundai, og på trods af automatgear, kunne den ikke skifte til 2. gear - hvilket så resulterede i at bilen gik i stå. Med lidt held fik jeg smidt bilen ind til side, inden den gik helt i stå, og vandrede så de 200 meter tilbage til kontoret for at bede om en anden lånebil. De havde kun den ene lånebil, og virkede "meget overrasket" over, at bilen ikke virkede. Efter at presse lidt på, fik jeg dem til at køre mig til nærmeste metrostation - så jeg da i det mindste ikke var fanget på amager. Da jeg skulle hente bilen igen, havde jeg aftalt at blive hentet på metrostationen - det var da altid noget. Men da jeg får præsenteret fakturaen er jeg blevet opkrævet for forsikring for lånebilen, kr. 100,-, og jeg har ikke fået noget nedslag i prisen! Jeg var godt utilfreds, og mente at jeg var berettiget til at få dækket de omkostninger som jeg var blevet pålagt, nu hvor lånebilen ikke virkede alligevel, inklusiv besværet med offentlig transport - mesteren virkede meget indigneret over, at jeg pressede prisen, og kunne slet ikke sætte sig i mit sted. Jeg fik dog forhandlet totalprisen ned på kr. 3.500,- men jeg var ret utilfreds med hele situationen. Da jeg kommer hjem opdager jeg så, at han har udleveret det forkerte certifikat for gennemført behandling, da certifikatet omhandlede en renault clio, og jeg havde en kia picanto! Udover at føle at være blevet røvrendt havde jeg nu heller ikke bevis for behandlingens gennemførsel! Jeg kontaktede værkstedet og fortalte min situation, og bad dem eftersende korrekt certifikat. Det er nu 3 uger siden, og jeg har endnu ikke modtaget korrekt certifikat! TLDR: Dinitrolbehandlingen er sikkert i orden, men det var ekstremt dårlig kundeservice - kan ikke anbefales. "

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Renault Clio (2008)

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse VW Up! (2012)
"Ja tak. Og lånebil var includeret i prisen. Glimrende ordning. Dog en GAMMEL bil på sommerdæk....men opgaven blev løst. Venlig og høflig betjening i virksomheden."

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse Peugeot 307 (2005)
"God og professionel oplevelse"
Vis flere brugerbedømmelser