Nem Auto

Marielundvej 32, 2730 Herlev
4,6
(730)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nem Auto og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 14.03.2024

Hvad vi kan tilbyde:

Hos Nem Auto har det aldrig været nok for os, ene og alene at købe og sælge biler. Vi har altid stræbet efter at kunne tilbyde vore kunder den bedst tænkelige oplevelse i forhold til det at købe en brugtbil, men også i forhold til vedligehold og servicering af denne. Derfor kan vi udover at skaffe din “nye” brugte bil også tilbyde dig følgende produkter & ydelser: Nye dæk og fælge, dækskift, afbalancering af dæk, folie-indpakning af bil, og meget andet.

Service & Reparation
Foruden salg af de bedste brugte biler, så gør vi det til Derudover deltager vores medarbejdere i efteruddannelser, der er nødvendige for at kunne servicere din bil.

Seneste bedømmelser

  • Prisen

    4.7

  • Arbejdet

    4.7

  • Servicen

    4.6

  • Dialogen

    4.6

  • Fremtoningen

    4.4

  • Beliggenheden

    4.4

Louise L.
cirka 5 timer siden
Skoda Rapid 2018
Værkstedet var meget imødekommende og gode til at opdatere omkring status. Bonus at man kan låne en lånebil uden ekstra omkostning. Og så støvsugede de endda også bilen 😃
Casper M.
3 dage siden
Volkswagen Golf 2016
Nemt og hurtigt
Asif M.
4 dage siden
Toyota Avensis 2005
Værkføreren var venlig, men jeg føler ikke at der var noget grundigt fejlsøgning og at jeg lærte noget nyt. Så bund og grund betalte jeg 300 kr. for 5 minutters dialog, som vil have været gratis andre steder hvis man ikke havde bestilt tid via. autobutler. Vil klart ikke anbefale fejlsøgning af periodske fejl via autobutler.
Erik D.
7 dage siden
Fiat 500 2010
Hurtig service og rigtig god betjening.
Miki P.
9 dage siden
Volkswagen Golf 2019

Søger du værksted i Herlev?

Gør som 1.362.671 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.