Indhent tilbud online

 Ledig om 2 dage

 Mulighed for lånebil

Kildebrønde Autoværksted er et autoværksted, hvor personalet har mere 30 års erfaring.

Vi tilbyder reparation og service af alle bilmodeller uanset mærke og alder og udfylder din servicebog med godkendte stempler så du bevarer garantien.

Vi går aldrig over tilbuddet og informerer dig altid hvis vi finder fejl og mangler.

Vi giver altid 3 års garanti på alle reservedele og 2 år på alle reparationer

Vi tilbyder dig altid gratis lånebil

Vi har pladeværksted og autolakering og mulighed for at give dig et godt tilbud på en samlet løsning uanset skadens omfang

Vores ekspertise omfatter

- Reparation og service (herunder alt mekanisk og teknisk arbejde)
- Pladearbejde
- Forsikringsskader (vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber)
- Glasarbejde
- Autolakering


Skal du have ny brugt bil, kan vi også hjælpe dig med det. Vi har altid et spændende udvalg af nye brugte biler, der er 100% ny-istandsatte!

Vi ser frem til at tage os kærligt af din bil

Med venlig hilsen

Kildebrønde Autoværksted

Læs mere

Seneste bedømmelser


Udstødning Toyota Avensis (2001)
"Tilbud på udskiftning af udstødning fra katalysator og bagud var baseret på system med 2 potter, men det viste sig at min model var lidt anderledes og udstødningssystemet her bestod af 3 potter. Den ekstra potte/andet system blev bestilt til dagen efter, og selv om den ikke passede som "hånd i handske" med det samme, kom den til det i løbet af kort tid :-). Prisen blev holdt som tilbuddet oprindeligt lød på, selv med den ekstra potte. Meget hjælpsomme og på baggrund af oplevelsen her, anbefalingsværdige. "

Styretøj Citroën C5 (2001)
"Hurtig og tilsyneladende prof. rep - dog mangler jeg kommentarer omkring evt. konstaterede fejl ...... Her mener jeg en mærkelig form for støj ved kold motor, som lyder som om noget er løs i en blikdåse, eller lyde fra bagenden, som lyder som om bagenden knalder ned mod vejen .... Derudover en overgennemsnittlelig behandling og tilsyneladende store kompetence! Kommer gerne igen"

Udstødning Seat Toledo (2002)

Service Mitsubishi Carisma (2005)
"Blev kontaktet telefonisk vedrørende en defekt forreste bremsekaliper, slidte bøsninger og et ophæng til udstødning. Jeg accepterede ekstraarbejdet ud over det normale service. 3 dage efter jeg hentede bilen, løb jeg tør for sprinklervæske. Det var åbenbart ikke set efter. Den 9/1-15 kører jeg bilen til periodisk syn hvor bilen ikke bliver godkendt på følgende baggrund: 1. Bilen bremser forskelligt på forhjulene. 2. Fejljusteret nærlys. 3. Defekt nummerplade lys. 4. Defekt tåge baglys. Bremserne burde prøves efter skift af kaliper. Alt lys og sprinklervæske hører under et normalt service eftersyn. Jeg tror jeg prøver et andet værksted næste gang. Peter Hassing"

Lak- og malerarbejde Hyundai i20 (2014)

Bremser Citroën Evasion (2001)

Udstødning Volvo V40 (2002)
"Fin service uden nogle dikkedarer :-)"

Bremser Seat Ibiza (2004)

Udstødning Peugeot 306 (1999)
"det var en super oplevelse. Søde mekaniker, pænt toilet, opholdt rum med kaffe maskine. De havde sagdt ca. 35 min, og 20 min efterpå stod jeg bilen igen."

Service Chevrolet Nubira (2008)
Vis flere brugerbedømmelser