Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

9 dage siden
Udstødning ,  Mitsubishi Space Star 2004
skulle have strammet hånd bremsekablet ved afhentning kunne ikke skifte gear

QuickAuto - 11. jan 2017

Kære Ole,

Du virkede som en glad kunde, da du forlod værkstedet for ca. 6 mdr. siden. Hvorfor anmelde os så sent? og hvorfor 1 stjerne, vi forlod hinanden hånd med hånd?

Vi fik også løst problemet med gearskiftet i en fart, idet vi ikke kunne undgå at ramme skiftearmen ved håndbremsejusteringen. Det beklager vi. Ikke fordi den gik i stykker, men fordi den er "fin justeret", derfor kan det ske, at den smutter.

Vores holdning er klar, hvis man oplever problemer, så man det løst. Ærlig talt så er 1 stjerne lovligt hårdt bedømt. Jeg synes vi gjorde meget for at sikre en optimal service. Du blev hentet og bragt til værkstedet og vi var de billigste på udstødningsdelen du udbyd på opgaven. Jeg tror du er svær at stille tilfreds og vi må se en vejs ende her.

QuickAuto
Danni
13 dage siden
Andre opgaver ,  Audi A3 2004
14 dage siden
Toyota Sportsvan 2012
det gik lige efter bogen super service og god behandling

QuickAuto - 6. jan 2017

Hej Karsten,

Tak for bedømmelse. Vi er glade for at du har fået god behandling, du meget velkommen en anden gang.

QuickAuto
Danni
28 dage siden
Udstødning ,  Ford C-MAX 2009
Bilen strejkede om aftenen dag 1. Skulle på bilferie dag 3. Havde et tilbud liggende hos autobutler. Kontaktede derfor quickauto kl 20 og fik svar en valv time senere om at de havde tid dag 2. Er nu 800km væk på ferie og jeg kan takke den hurtige service hos quickauto for det...

QuickAuto - 23. dec 2016

Hej Andreas.

Vi er rigtigt glade for at kunne hjælpe og at du har synes om vores "quicke" service. Du er velkommen tilbage en anden gang. Håber du nyder ferien og julen med familien. Glædelig jul og godt nytår.

Mvh
Michael
QuickAuto
cirka en måned siden
Renault Twingo 2012
Havde undervurderet tidsforbruget så det tog to dage. Prisen var dog heldigvis fast og jeg blev holdt godt informeret undervejs

QuickAuto - 16. dec 2016

Hej Tom,

Tak for bedømmelsen, vi meget glade for din tilbagemelding på det udførte arbejde. Vi sætter en stor ære i at udfører vores arbejde grundigt.
Vi beklager forsinkelsen.

QuickAuto
Danni