Velkommen til Au2vest - din AutoPartner i Taastrup.

Au2vest er et autoværksted som er tilknyttet den landsdækkende værkstedskæde AutoPartner, som via FDM årligt kvalitetskontrolleres.

Vi tilbyder værkstedsarbejder på alle biler uanset mærke, model eller årgang. Vi har dog specialer i Audi, Seat, Skoda, VW, BMW og Mercedes, så netop de biltyper har vi et indgående kendskab til.

Foruden fleksibiliteten i mærker og modeller kan vores veludstyrede værksted og personale udføre alle former for service og reparation af person- og varevogne, klargøring til syn, airconservice, montering af udstyr m.m. Groft sagt er ingen opgaver for store eller små til os.

Herudover udfører vi alt i skadearbejde, rudeskift samt undervognsbehandling af din bil hos vores udvalgte samarbejdspartnere.

Vi er autorisret Pilkington Rudecenter og har således et bredt sortiment i ruder og det nødvendige udstyr og ekspertisen til at udskifte din rude uanset mærke, model eller årgang.

Vi udfører naturligvis de obligatoriske serviceeftersyn, som til hver en tid sker efter bilproducenternes forskrifter med afsæt i godkendte reservedele af en høj kvalitet, korrekt udført arbejde som afsluttes med godkendte stempler i din servicebog.

Det giver dig trygheden for, at arbejdet udføres korrekt, præcist og med de rigtige reservedele således at eventuel garanti på bilen opretholdes.

Vi samler på glade kunder og vores forretning er drevet af tilbagevendende kunder, som vi har løbende dialog med. Vi kender vores kunder og deres biler - det er vejen til et godt samarbejde.

I forbindelse med dit værkstedsbesøg hos os kan vil tilbyde gratis lånebil - dog ex. brændstof. Så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at kunne servicere deres bil til fuld tilfredshed og byder dem velkommen hos Au2vest.

Velkommen til!

Med venlig hilsen

Auto2vest - Din Bilpartner i Taasttup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Olieskift Suzuki Grand Vitara (2007)
"Super fint, de kunne tage min bil hurtigt og prisen passede, ingen overraskelser, dog et par ting jeg skulle være opmærksom på.. helt sikkert et sted jeg vil bruge igen."

Service Fiat Panda (2010)
"super servis kommer igen"
Vis flere brugerbedømmelser