REPARATION FØRST:
Carglass® er Danmarks førende indenfor reparation og udskiftning af bilglas. Carglass® kan reparere og udskifte alle typer ruder på alle bilmærker, -modeller og -årgange. Hos Carglass® arbejder vi ud fra et princip vi kalder ”reparation først”, hvilket betyder, at vi, som udgangspunkt, altid vil forsøge at reparere din forrude frem for at udskifte den. Det sparer dig både tid og penge.

VI KOMMER OVERALT:
Carglass® har en målsætning om at løse dit problem så hurtigt og nemt som muligt.
Carglass® er landsdækkende. Vi har både centralt placerede værksteder og en flåde af mobile montører, der uddannes løbende af vores internationale eksperter. Derfor kan vi udføre glasreparationer og -udskiftninger, hvor du måtte ønske det, f.eks. på din privatadresse eller din arbejdsplads, samtidig med, at vi kan garantere, at den service du får er i top.

INGEN TAKSERING OG PAPIRARBEJDE:
Carglass® kan reparere et stenslag i forruden helt gratis, hvis du har en bilforsikring, der omfatter glasskader, uden at det vil få indflydelse på en evt. optjent bonus for skadefri kørsel. Vores tætte kontakt til de danske forsikringsselskaber gør, at vi hos Carglass® kan klare kontakten til netop dit forsikringsselskab og ordne alt papirarbejdet. Du behøver derfor ikke at udfylde en skadesanmeldelse, og vi klarer også faktureringen direkte til forsikrings- eller leasingselskabet.

KVALITET I HØJSÆDE:
Det er helt enkelt. Vi bruger alle vores ressourcer på at gøre én ting, og kun én ting – vi udbedrer (reparerer og udskifter) beskadigede bilruder af alle fabrikater, modeller og årgange
Carglass® er ISO 9001:2000 kvalitetscertificeret, og alt det glas vi benytter i forbindelse med rudeskift er blevet købt hos producenter, der også leverer originalglas til verdens førende bilfabrikanter. Herved sikrer vi, at det nye glas der monteres lever op til de samme standarder som det oprindelige. For at give dig ekstra tryghed, yder vi også garanti på vores arbejde gennem hele bilens levetid.
Carglass® har endvidere et forsknings- og udviklingscenter, Belron® Technical, der løbende forsker i den nyeste viden, udvikler specialværktøjer til og tilrettelægger uddannelsesforløb for vores montører. Du kan med andre ord altid være sikker på, at vi benytter den nyeste teknologi, når vi reparerer eller udskifter din bilrude.

BELRON® GRUPPEN:
Carglass® er en del af Belron®-gruppen, verdens førende specialist i reparation og udskiftning af bilglas.
Belron®-gruppen har afdelinger i 33 lande og beskæftiger over 12.500 højtuddannede montører, der til sammen servicerer mere end 11 mio. kunder årligt.
Udover Carglass® i Danmark, omfatter Belron®-gruppen mange andre af verdens førende navne inden for udskiftning og reparation af bilruder, herunder Carglass® for hele Europa, Autoglass® i Storbritannien, O’Brien® i Australien, Safelite® i USA samt Speedy Glass® i Canada.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Stenslag/rudeskift/glasarbejde Citroën Grand C4 Picasso (2007)
"Man bliver virkelig behandlet fantastisk af alle ansatte og så laver de et virkelig godt stykke arbejde. Kan virkelig anbefales at slå et smut forbi carglass"
Vis flere brugerbedømmelser