Indhent tilbud online

 Ledig om 1 dag

 Mulighed for lånebil

Velkommen hos Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af original kvalitet i samme høje standard, som din bil er ”født” med – men til en lavere pris.

Vi tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og udfører alt lige fra det obligatoriske serviceeftersyn til større mekaniske reparationer, synsklargøring, montering af biludstyr m.m.

Hos os er din bil i gode hænder ved veluddannede mekanikere, som løbende gennemgår efteruddannelse.

For at sikre en konstant høj kvalitet i vores arbejde foretages der jævnligt uvildige stikprøvekontroller på alle vores værksteder gennemført af FDM.

Hos AutoPartner kan du oven i købet bevare fabriksgarantien på din nye bil og spare mange penge på serviceeftersyn og reparationer. Så hvorfor ikke vælge det billigere alternativ?

Et AutoPartner værksted kender du på:

Vores høje serviceniveau
Vores kvalitetsreservedele
Et veluddannet personale
Den uvildige kvalitetskontrol foretaget via FDM
Troværdigheden
At du kan bevare fabriksgarantien

Mens din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde gratis lånebil . ex. brændstof.(dog er der selvrisiko ved selvforskyldt skade.Dette kan undgås for kun 100 kr. pr. dag) Så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Tandrem/kæde Opel Insignia (2009)
"Super service, venlig betjening. - Til den aftaltepris, ingen stress. Fedt med en lånebil. Ville ikke tøve med at bruge Engstrøm igen. 5/5 "

Andre opgaver VW Passat (2007)

Bremser VW Caddy (2011)
"Fik skiftet skiver og klodser bag da de var tæret og derfor var dumpet til syn. Kan kun sige godt om værkstedet. Bad på forhånd om at få oplyst hvilke dele de havde tænkt sig at bruge og fik at vide at de brugte Brembo, Ferodo og Bosch. Jeg fik dem til at presse mig ind tidligere end de egentlig havde lovet de kunne, og alligevel var bilen færdig i god tid. De var endog så flinke at ringe og spørge om de ikke også skulle omsyne bilen for mig. Og for det skulle de blot have omsyns-gebyret! Yderst tilfreds."

Service Suzuki Alto (2010)
"Super god og hurtig betjening. Meget professionelt. Dem bruger jeg klart igen."

Service Opel Corsa (2007)

Syn/omsyn/synstjek Skoda Octavia (2005)

Tilbehør og biludstyr VW Passat (1997)
"GOD OG HURTIG SERVICE. BLEV DYRERE DA DE FANDT MERE SOM SKULLE LAVES MEN ALT I ALT EN GOD OPLEVELSE."

Styretøj Suzuki Liana (2006)

Kobling Kia Sportage (2005)

Service Kia Picanto (2012)
"Udførte stort service som aftalt. Da de ikke kunne få fat på mig (var på arbejde) skiftede de alligevel en baglygte-pære på husets regning. God service, venligt personle"
Vis flere brugerbedømmelser