Velkommen hos EN Motor Service - Din Bilpartner i Tjele !

Hos EN Motor Service er alsidighed, kvalitet og god service nøgleordene i vores forretning og kundebetjening.

Vi er et erfarent værksted beliggende i Rødding v/ Viborg, med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver på personbiler og varevogne.

Vi satser på høj kvalitet, stor faglig viden, en god dialog med kunden og høj troværdighed. Derfor bliver du altid kontaktet, hvis der ved gennemgang af din bil, skal laves mere end det aftalte.

Med vores testudstyr, kan vi tilbyde reparation og service, af næsten alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Det betyder også, at vi kan lave service på helt nye biler, hvor garantien skal opretholdes med godkendte stempler i servicebogen.

Vi udfører alt i mekanisk og elektrisk arbejde, service på aircon. Vi kan også tilbyde rep. og udskiftning af ruder, klargøring til syn, omsyn m.m.

Vi kan tilbyde lånebil i forbindelse med dit værkstedsbesøg til kr. 200,- inkl. moms pr. dag, ex. brændstof - så er du hurtigt kørende igen.

For at højne kvaliteten og troværdigheden, er vi medlem af værkstedskæden Din bilpartner, CAD, Ankenævn for biler, og vi får kontroleret vores værktøj af Teknologisk Institut !

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted og servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

EN Motor Service

Erling Nielsen - Indehaver

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Volvo V50 (2009)
"Jeg fik en rigtig god service, god oplevelse og meget kvalificeret hjælp. Prisen holdt stort set som den skulle og der var afslag for skift af vinterdæk som jeg havde fået foretaget inden besøget hos værkstedet. Her handler jeg bestemt igen både med motorklipper og bil!"

Service Audi Q5 (2009)

Service Skoda Fabia (2008)
"proffessionelt og godt, udførlig forklaring af arbejdet, perfekt."

Service Nissan Juke (2012)
"Det var ok."

Service Mitsubishi Lancer (2008)

Service Opel Astra (2007)
"Rigtig god service. Værkstedet ringede eller sendte sms om de ting der skulle laves, så jeg hele tiden kunne følge med. Jeg kørte hjem med en følelse af at bilen nu var 200% i orden, fordi Erling er et af de mennesker der sætter en ære i at arbejdet er i orden. Prøv dette værksted. Du bliver ikke skuffet. Prisen for arbejdet er højere, da alle bremser også blev skiftet."

Tandrem VW Touran (2008)
"God service"

Service Skoda Fabia (2008)
"God service,tid og pris som aftalt"

Styretøj VW Golf IV (1998)
"Virkelig god service. Kvaliteten var helt okay og prisen holdt."

Tandrem Chevrolet Matiz (2008)
Vis flere brugerbedømmelser