Horsens Dækcenter
- et moderne konceptværksted i nærheden af dig, der hurtigt og effektivt reparerer din varevogn eller personbil, mens du arbejder!

Vi monterer dæk, udstødning, bremser, batterier, støddæmpere, autoruder, reparerer og justerer styretøj, foretager serviceeftersyn og olieskift.

Du kan evt. aflevere din bil om morgenen og hente den igen til fyraften.

Vi glæder os til at servicere dig og din bil!

Med venlig hilsen
Lars Lau Pedersen

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Seat Ibiza (2008)

Dæk, dækmontering og hjulskift Renault Clio IV (2012)

Andre opgaver Hyundai i10 (2011)

Affjedring/støddæmpere VW Passat (2007)

Dæk, dækmontering og hjulskift GROSKORTH UOPLYST (2002)
"Arbejder blev udført til punkt og prikke."

Service Skoda Fabia (2010)
"Rigtig fin kommunikation med værkstedet. Arbejdet umiddelbart helt som det skal være. Kunne måske skrive lidt mere uddybende i tilbud, men en bagatel, da andre der skriver mere typisk ikke i praksis kan leve op til det skriftlige indtryk. Men det ville jeg ikke tro var noget problem her. Gjorde opmærksom på lidt slidte bremser, hvilket var rart. Meget fine kundefaciliteter. Klart anbefalelsesværdigt værksted på alle punkter! "

Bremser VW Passat CC (2010)
"Det var en god oplevelse. Alt forløb som aftalt."

Service Toyota Aygo (2010)

Vinterdæk og skift af vinterdæk Chevrolet Spark (2010)
"Jeg skulle ha' skiftet mine dæk samt ha' flyttet fælgene fra det ene sæt dæk til det andet. Jeg kom til med det samme, og det gik enormt hurtigt. Kan klart anbefales. "

Bremser Toyota Aygo (2009)
"Fik først et tilbud på lidt over 3000 som egentlig var den pris jeg havde forventet. Men det tilbud viste sig at være 50% dyrere end det billigste tilbud som jeg fik via autobutler.dk. Arbejdet blev udført til tiden og som bestilt - ikke sidste gang jeg bruger autobutler.dk :-)"
Vis flere brugerbedømmelser