Hos JL AUTO er vi yderst fokuseret på at kunden altid for den absolut bedste service. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

JL AUTO er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos os.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.


Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Skoda Roomster (2008)
"Umiddelbart fin service, men værkstedet mente at tandremmen skulle skiftes, men dette fremgik ikke på nogle af mine papir og bilens køre komputer."

Dæk, dækmontering og hjulskift HYUNDAI I30 (2011)

Bremser Volvo V40 (2002)
"gik godt "

Bremser Opel Vectra (2007)
"der var et part små smuttere vedr. aftalerne, men de er meget hjælpsomme, prisen er var også ok "

Service Suzuki Grand Vitara (2006)

Bremser Seat Ibiza (2007)
"det gik rigtigt godt"

Bremser Peugeot 206 (2002)
"God oplevelse billig "

Service Toyota Yaris Verso (2005)
"Alt i orden."

Tandrem Citroën Xsara Picasso (2007)
"Værksted gennemgik mere eller mindre hele bilen - hvilket så vidt jeg kan se er sket uden ekstra beregning. Det viste sig så, at der var flere ting der skullle laves, men værkstedet henvendte sig inden de gik i gang med rep. hvilket var positivt. Ved afhentning af bil var den endnu ikke prøvekørt og der manglede afsluttende test af aircon anlæg - hvilket i sig selv måske ikke var så heldigt. Men jeg bevarede tålmodighed trods ventetid."

Udstødning Skoda Fabia (2004)
Vis flere brugerbedømmelser