Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Vores autoværksted klarer alle dine bilproblemer og på alle mærker biler.

Vores mekanikere er veludannede og klarer opgaverne til konkurrencedygtige priser. (360kr./t + moms)

Vi tilbyder også at lave din bil om aftenen eller i weekenden.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Renault Megane (1996)
"Både prisen, arbejdet og betjeningen var ganske tilfredsstillende. Reparationen trak lidt ud pga. manglende reservedel. Efer blæseren er blevet repareret, skal man huske at slukke den manuelt (slukker ikke sammen med bilen) - dette er muligvis en fejl introduceret i forbindelse med reparationen (og skal måske efterfølgende rettes om muligt). Alt i alt en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales."

Kobling Peugeot 406 (2001)
"Et lidt undseligt værksted set udefra - kun 1 år gammelt firma med ejeren(yngere mand) som eneste ansat.Ingen venterum på værkstedet. Bilen blev leveret til værkstedet med autotransport og repareret dagen efter som aftalt. Bilen kunne ikke afhentes til fyraften som aftalt da en reservedel uventet var defekt(koblingsslavepumpe). Pumpen blev skiftet dagen efter uden beregning(kun reservedelspris). Jeg blev kontaktet at bilen var klar til afhentning hvor værkstedet tilbød levering af bilen på hjemadressen(fin service). Prisen holdt som aftalt. Eneste lettere anke er, at jeg ikke fik forelagt de udskiftede dele ellers OK oplevelse. "
Vis flere brugerbedømmelser