Velkommen til KP Erhvervsbiler - Mekonomen Autoteknik i Selling

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber reservedele ind via Mekonomen – Skandinaviens største autogrossist/ værkstedskæde – så både pris og kvalitet hænger sammen. Og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele!

Som en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik kan vi tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Det betyder også, at vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvor du bevarer fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, stort som småt og kan herudover også tilbyde rust og pladearbejde samt alle former for skadesarbejde via vores samarbejde med Falck som Falck Bonus Værksted.

Mens din bil er på værksted hos os kan vi tilbyde lejebil til meget rimelige priser, så du ikke skal bekymre dig om at finde et alternativ.

Vores 4 ansatte ser frem til at kunne servicere din bil.

Med venlig hilsen

KP Erhvervsbiler - Mekonomen Autoteknik
Kim Petersen - Indehaver

Læs mere

Seneste bedømmelser


Dæk, dækmontering og hjulskift Suzuki SX4 (2006)
"Virkelig god behandling"

Aircondition Renault Twingo (2010)
"Fantastik service! Med arbejder med højt humør :-) kan klart anbefalde MP ehversbiler !! "

Bremser VW Polo (2006)
"Dette her er absolut det ringeste værkstedsbesøg jeg nogensinde har haft. Det startede med udskiftning af håndbremsekabler, hvorefter håndbremsen stadig var noget slap i det. Nå men efter at være kørt der fra begyndte det at lugte i bilen og jeg opdagede røg fra det ene baghjul, stakkels (næsten nye) bremseklodser som i øvrigt blev monteret hos KP for 5 måneder siden. Da jeg kom tilbage på værkstedet var begge kalibre bag på pludselig gået og en regning på 900,- fik lige lagt 3200,- oven i, eller det vil sige 3400 for KP havde lige glemt lånebil i første tilbud (lånebil koster 100,- .... så spændende hvad de sidste ca. 100,- gik til). Jeg har nu fået nye håndbremsekabler og nye klibre på min Polo men må sande at KP Erhvervsbiler ikke var opgaven voksen, da man nu kan trække håndbremsen ca. 45 grader uden det mærkes som den bliver strammere... jeg har brugt en masse penge hos KP men har fået nul og nix ud af det, ihvertfald ikke den stramning af håndbremsen jeg kom efter/forventede... Aldrig mere KP Erhvervsbiler!"

Dæk, dækmontering og hjulskift Skoda Fabia (2007)
"Perfekt udført dæk-arbejde, og til et god pris. Venlige og smilende mekanikere."

Dæk, dækmontering og hjulskift Fiat Grande Punto (2007)
"Arbejdet blev udført som aftalt og tog den tid, der var aftalt. Flinke folk og venlig betjening :)"

Service Suzuki SX4 (2006)
" Det blev udført som aftalt"

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Seat Leon (2008)
"Rigtig god service, som altid :-)"

Service Ford Mondeo (2010)
"Super god service"

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Toyota Sportsvan (2004)

Service Chevrolet Spark (2012)
"svare gerne en ekstra gang på spg stilt via auto butler. Utolig flink personale og intet ud over tilbudet blvet lavet. fik lavet 45000 km service. En bonus er at jeg havde mulighed for at hente lånebil på vej på arbejde som var tidligere end de åbner. "
Vis flere brugerbedømmelser