Velkommen til KP Erhvervsbiler - Mekonomen Autoteknik i Selling

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber reservedele ind via Mekonomen – Skandinaviens største autogrossist/ værkstedskæde – så både pris og kvalitet hænger sammen. Og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele!

Som en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik kan vi tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Det betyder også, at vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvor du bevarer fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, stort som småt og kan herudover også tilbyde rust og pladearbejde samt alle former for skadesarbejde via vores samarbejde med Falck som Falck Bonus Værksted.

Mens din bil er på værksted hos os kan vi tilbyde lejebil til meget rimelige priser, så du ikke skal bekymre dig om at finde et alternativ.

Vores 4 ansatte ser frem til at kunne servicere din bil.

Med venlig hilsen

KP Erhvervsbiler - Mekonomen Autoteknik
Kim Petersen - Indehaver

Læs mere

Seneste bedømmelser


Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Volkswagen Polo (2011)

Bremser Audi A4 (2008)

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Honda Civic (1996)
"Fik udskiftet en forrude, alt gik som aftalt og efter planen. "

Stenslag/rudeskift/glasarbejde VW Polo (2012)
"Fint arbejde og til den aftalte tid og pris. Godt personale. Alt som forventet."

Service Renault Clio III (2012)

Service Hyundai Sonata (2008)

Aircondition Skoda Fabia (2009)

Dæk, dækmontering og hjulskift AUDI A4 (2004)

Service Chevrolet Aveo (2010)
"Ganske almindeligt 4. års service, udført som forventet. Oveni blev der uden beregning lappet et par skrammer, som med tiden ville ende i en rusten kølerhjelm, hvis ikke det blev behandlet. God service, en skøn stemning på stedet + en lille reklame med i nøglebundtet til hjemturen."

Tilbehør og biludstyr BMW 318i (2007)
"Super fint. Rigtig flot værksted og montering af solgardin gik som det skulle. Tog 2 timer ligesom BMW foreskrev. Blot ikke til BMW fantasi priser :-)"
Vis flere brugerbedømmelser