Hørning Autohandel ApS - AutoMester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning
Medlem af AutoMester
4,8
(345)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Hørning Autohandel ApS - AutoMester og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 05.03.2024

Velkommen til Hørning Autohandel ApS - Automester

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris, såvel på reservedele som arbejdsløn. Vi indkøber reservedele via værkstedskæden Automester – Danmarks største autogrossist/værkstedskæde – således at såvel pris som kvalitet hænger sammen - og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele !

Som en del af værkstedskæden Automester kan vi tilbyde reparation og service af alle biler, herunder el- og hybridbiler og uanset mærke, model og årgang - incl. varevogne/erhvervsbiler.

Det betyder, at vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvorved du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og dermed får opdateret din digitale servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, større eller mindre, og vi kan herudover også tilbyde rust- og pladearbejde, udbedring af glasskader samt alle former for skadesarbejde via vores samarbejde med Falck som Falck Bonus Værksted. Så er du hurtigt kørende igen med os som dit foretrukne værksted. Husk at det ifølge lovgivningen står dig frit for - og ikke stiller dig dårligere - selv at vælge et værksted til udbedring af forsikringsskader, også selvom nogle forsikringsselskaber henviser dig til eller anbefaler et værksted.

Mens din bil er på værksted hos os, kan vi tilbyde dig en gratis lånebil - blot du oplyser os om, at du ønsker dette, når vi aftaler tiden for værkstedsbesøget. Du vil i de fleste tilfælde kunne indlevere din bil om morgenen og afhente den samme dags aften. Har du brug for, at vi henter din bil på vores autotransporter f.eks. på din arbejdsplads, mens du passer dit arbejde, sørger vi for at afhente og tilbagelevere din bil efter udført service/reparation - såkaldt hente- og bringe service.

Vi sætter en ære i, at vore kunder føler sig godt behandlet, og vi udfører naturligvis kun det arbejde, der er bestilt. Konstateres det, at der er behov for yderligere reparation end først antaget og bestilt, bliver der ikke taget skridt til dette, førend vi har haft forudgående kontakt til dig og med din accept.

Det vægtes højt, at vort personale er serviceminded og kompetent til at løse opgaverne på professionel vis. Vore mekanikere er løbende på efteruddannelse, så vi hele tiden sikrer at være ajour med den seneste teknologi og dermed kan stå inde for vores arbejde.

Vi har endvidere tilknyttet salg og køb af nyere brugte biler i alle prisklasser, så står du for at skulle have udskiftet din bil, er det også værd at slå vejen forbi.

Med venlig hilsen

Hørning Autohandel ApS
v/Steen Overgaard
 6

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.9

  • Servicen

    4.9

  • Fremtoningen

    4.8

  • Dialogen

    4.8

  • Beliggenheden

    4.7

  • Prisen

    4.7

Leif J.
6 dage siden
Fiat 500C 2010
Rasmus J.
11 dage siden
Peugeot 208 2015
venlig og god service under hele forløbet. De lyttede, undersøgte, og forklarede hvad der kunne være med bilen. De informerede undervejs. Jeg vender gerne tilbage, hvis vi har behov for et værksted igen.
Eigil O.
cirka en måned siden
Seat CUPRA Leon 2021
God kvalitet og engageret service. Dejlig fri for den arrogance, man kan møde hos de autoriserede ;-) Og fin ordning med gratis lånebil.
Niels P.
cirka en måned siden
Skoda Fabia 2010
Hurtig service, god pris, gratis lånebil, og fin kommunikation!
Louisa G.
2 måneder siden
Peugeot 208 2015
God kommunikation, da det viste sig at et af problemerne krævede lidt mere end først forventet. God service

Søger du værksted i Hørning?

Gør som 1.365.901 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.