Velkommen til DN Auto.

Hos DN Auto servicerer vi alle nye og ældre biler indenfor alle mærker.

Vi er især specialister på USA biler.

Vort testudstyr opdateres løbende med den nyeste teknologi og vort personale efteruddannes konstant således at du trygt kan lade os servicere din bil.

Vi anvender på vort værksted kun reservedele af OE kvalitet således at vi kan stemple servicehæftet på nyere biler for bevarelse af evt. fabriksgaranti.

Vort rustbehandlingscenter anvender Mercasol produkter, hvor der ligger over 70 års erfaring bag og vi yder op til 30 års garanti på biler behandlet efter Mercasol metoden.

Husk vi har altid lukket uge 28-29-30

Læs mere

Seneste bedømmelser


Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Hyundai i30 (2010)
"jeg har ikke fået lavet undervogns behandling i Hørning. men der ikke noget kryds i hjørnet på denne side så jeg kan komme væk. og det giver jeg kun en stjerne for. mvh Kent Zacho"

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Daihatsu Cuore (2000)
"Har efterfølgende fået konstateret af en anden mekaniker, at det udførte arbejde ikke var særlig grundigt udført..."

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Peugeot 308 (2008)

Service SUZUKI SWIFT (2008)

Service Peugeot 206+ (2010)
"Venlig og ug prof service "

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse PEUGEOT 107 (2012)
"Lettere forvirrende at afhente bilen. Chefen for værkstedet var gået hjem, og den ansatte havde ikke helt styr over, hvilken bil han skulle udlevere til mig. Jeg følte mig ikke helt tryg ved det, reelt set kunne enhver have afhentet min bil efter at have set den på parkeringspladsen, da han faktisk var ved at give mig nøglerne til en helt anden bil. Endvidere fik jeg betalt for fakturaen, tror jeg, men to dage senere bliver jeg så ringet op af chefen, at den ansatte har trukket det forkerte beløb, han havde taget beløbet uden moms, så derfor kom der endnu en betaling. Jeg stod iøvrigt længe og ventede, da den ansatte ikke kunne få dankortteminalen til at virke, han anede ikke, hvordan den fungerede, men jeg kunne kun få bilen hjem mod kontant afregning ( dette var jeg ikke oplyst om på forhånd), så jeg måtte pænt vente. Så alt i alt lettere forvirrende og ikke betryggende. Ved ikke, om arbejdet er udført ok, har ikke lige styr på, hvordan man tjekker en undervognsbehandling, men alene forvirringen før, at jeg ville fravælge værkstedet en anden gang."

Service Kia Ceed (2010)
"super service...meget flinke...100% i orden..."

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Citroën C1 (2007)

Service Subaru Forester (2008)

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Mazda 6 (2005)
"Service var god, og et fint stykke arbejde. Vil dog ikke anbefale at få en lånebil der fra, da den var ved at falde fra hinanden."
Vis flere brugerbedømmelser