Velkommen til Brdr. Thomsen Automobiler.

På vort værksted laver vi service og reparationer på alle bilmærker. Vi er tilsluttet MEKONOMEN Autoteknik, hvilket betyder, at vi servicemæssigt sikrer nødvendig teknisk optimering og udvikling samt stabil leverance af reservedele med hele 3 års garanti.

Efter knap 80 år som autoriseret Citroën serviceværksted vil vi fortsat arbejde med Citroën som vort speciale og vi har derfor truffet aftale med Citroën Danmark A/S om leverance af originale reservedele, så vi fortsat kan betjene vores aktuelle og kommende Citroën kunder på sædvanlig professionel vis.

Alle bilmærkers værksted
Brdr. Thomsen Automobiler reparerer alle bilmærker, selv dem med de nyeste og avancerede teknikker. Vi stræber hele tiden efter, at personalet er opdateret. Derfor er uddannelse og efteruddannelse, en meget vigtig brik i værkstedets virksomhed. Personalet deltager løbende i efteruddannelse, for på en profesionel måde, at kunne tage vare på selv de nyeste teknikker i selv de nyeste biler. Hos Brdr. Thomsen Automobiler følger vi meget nøje den tekniske udvikling, og sørger naturligvis for, at værktøjer og edb-software altid er opdateret.

Som eksempel på de service- og reparationsarbejder vi udfører kan nævnes:

Service
Udstødning
Bremser
Hjulophæng
Transmision

Vi giver selvfølgelig mulighed for erstatningsbil i reperationstiden.

Læs mere

Seneste bedømmelser

Vis flere brugerbedømmelser