Velkommen til Brdr. Thomsen Automobiler.

På vort værksted laver vi service og reparationer på alle bilmærker. Vi er tilsluttet MEKONOMEN Autoteknik, hvilket betyder, at vi servicemæssigt sikrer nødvendig teknisk optimering og udvikling samt stabil leverance af reservedele med hele 3 års garanti.

Efter knap 80 år som autoriseret Citroën serviceværksted vil vi fortsat arbejde med Citroën som vort speciale og vi har derfor truffet aftale med Citroën Danmark A/S om leverance af originale reservedele, så vi fortsat kan betjene vores aktuelle og kommende Citroën kunder på sædvanlig professionel vis.

Alle bilmærkers værksted
Brdr. Thomsen Automobiler reparerer alle bilmærker, selv dem med de nyeste og avancerede teknikker. Vi stræber hele tiden efter, at personalet er opdateret. Derfor er uddannelse og efteruddannelse, en meget vigtig brik i værkstedets virksomhed. Personalet deltager løbende i efteruddannelse, for på en profesionel måde, at kunne tage vare på selv de nyeste teknikker i selv de nyeste biler. Hos Brdr. Thomsen Automobiler følger vi meget nøje den tekniske udvikling, og sørger naturligvis for, at værktøjer og edb-software altid er opdateret.

Som eksempel på de service- og reparationsarbejder vi udfører kan nævnes:

Service
Udstødning
Bremser
Hjulophæng
Transmision

Vi giver selvfølgelig mulighed for erstatningsbil i reperationstiden.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Seat Altea (2007)
"God service. Reparationen blev udført hurtigt og jeg kunne køre direkte videre derfra og ned i synshallen, hvor den gik igennem uden anmærkninger. Kvalitetsreservedele (som er bedre end de originale). Vil helt bestemt anvende værkstedet igen for den type reparationer, som koster spidsen hos SMC. "

Elektrisk arbejde Citroën C5 (2009)
"Fin og hurtig service, kan sagtens anbefales"

Kobling Suzuki Grand Vitara (2006)

Service Audi A3 (2007)
"Fin og gennemsigtig service. Ingen skjulte omkostninger. Prisen svarede til det lovede og god rådgivning. Prisen var fair."

Service VW Passat (2006)

Syn/omsyn/synstjek Opel Astra (1995)
"God service og hurtig behandling"

Service Nissan Note (2012)
"Serviceeftersyn er en tillidssag og man må stole på at værkstedet gør sit arbejde ordentlig, men værkstedet virker kompetent og prof. Personalet er venlig og servicemindet. Regningen blev gennemgået og der blev gjort opmærksom på en lille ubetydelig ændring. Alt i alt en god oplevelse, og jeg kommer gerne igen"

Service Mitsubishi Colt (2008)
"Hej. Jeg kontaktede Brdr. Thomsen telefonisk for at aftale en tid, de var meget imødekommende, desværre måtte jeg lave tiden om, som ikke var noget problem. Efter endt rep. blev jeg kontaktet igen for at få en tilbagemelding på min opgave, hvilket virkede meget professionelt, ud fra de nævnte hvad jeg burde være opmærksom på, på bilen de næste måneder. Helt klart, vil jeg anbefale dem til andre."

Syn/omsyn/synstjek Skoda Fabia (2007)
"Jeg skulle have min bil til syn, Brdr. Thomsen Automobiler kiggede bilen igennem og kørte den til syn. Jeg skulle kun betale for selve synet. "

Udstødning Renault Scénic (2000)
"Super godt arbejde. Opgaven tog længere tid end ventet pga. rustede bolte, men værkstedet fakturerede kun den i tilbuddet angivne tid. Venlig betjening. Kan bestemt anbefales!"
Vis flere brugerbedømmelser