Velkommen til Midtjysk Dæk & Servicecenter ApS - din AutoPartner i Herning.

Midtjysk Dæk & Servicecenter er et professionelt værksted med mange års erfaring indenfor dækskift og service til alle bilmærker.

Vi har det nyeste udstyr og vores samarbejdspartnere er blandt andet Viggo Laursen A/S, au2parts og Valvoline med Valvolines helt nye olie Max Life. Hos os er kvalitet og tilfredshed hos vore kunder kodeordet for et godt varigt samarbejde.

Som en del af AutoPartner kæden kontrolleres vores værksted minimum en gang om året af FDM og vores mekanikere er løbende på efteruddannelse, så vi er gearet til at løfte selv de mest komplekse opgaver.

Vi glæder os til at høre fra dig, så du ligesom vore andre kunder kan få lavet service og dækskifte af vore professionelle medarbejdere til byens skarpeste priser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Mvh.Lars

Læs mere

Seneste bedømmelser


Volvo S40 (2003)
"Superflot service. Prisen og arbejde lige som aftalt. Venlig personale. Jeg kan virkelig anbefale dette værksted."

Service VW Golf Plus (2006)
"Super go service og hurtigt udført arbejde."

Service Chevrolet Spark (2010)

Service Ford Mondeo (2010)

Andre opgaver Skoda Octavia (2005)
"Super. Alt forløb lige efter bogen. Kan kun anbefale dette værksted, og samarbejdet med Autobutler. Bjarne H."

Styretøj Fiat Punto (1998)

Andre opgaver VW Passat (2005)

Styretøj Kia Picanto (2011)
"Arbejdet blev udført som aftalt, dog måtte jeg derom ad to omgange, da dækkene ikke var kommet fra leverandøren til tiden (ikke værkstedets fejl), men dette blev kommunikeret til mig så snart som de blev bekendt hermed. Til gengæld blev jeg afleveret på min arbejdsplads (i nærheden). God service og ærlige mennesker!"

Tandrem Skoda Octavia (2006)
"Der var ingen kommentarer på de ting, man har gennemgået på bilen i forbindelse med service. Regning blev gennemgået, men det var også alt. I mit tilbud var der ligeledes en lånebil. Den var jeg slemt skuffet over, og er meget glad for at jeg ikke skulle ud på en længere køretur. Det var en BMW cabriolet af lidt ældre dato, den var sænket, så den var voldsomt hård at køre i, servostyringen var elendig og der var hul i bagruden. Bestemt ingen fornøjelse at køre i.!"
Midtjysk Dæk og Service Center ApS - AutoPartner - 7. november 2013
Hej Christina.
Da vi ikke havde vores nye låne bil hjemme måtte du låne BMW. Selv om du ikke havde giver udtryk for i tilbuddet du ønskede en låne bil. Men vi stillede alligevel i bil til rådighed til dig. GRATIS.
Fakturaen blev gennem gået, som passet efter tilbuddet du havde fået over autobutler.. Da der ikke var nærmer anmærkninger på bilen var der ikke mere at forklar.
Ved gennemgang af fakturaen bliver der forklaret hvad der var lavet på bilen efter aftale i tilbuddet.

MVH. Team Midtjysk

Service Citroën C5 (2009)
"En rigtig god oplevelse min bil kom på liften til aftalt tid og var færdig til den aftalte tid vi lånte en kunde bil GRATIS . Arbejdet udført lige efter bogen. Regningen var som aftalt. Så alt i alt en super betjening. :-) "
Vis flere brugerbedømmelser