Velkommen til S.Ø. Biler og MC - dit lokale AutoPartner værksted.

Hos S.Ø. Biler servicerer og reparerer vi alle bilmærker, motorcykler, el-scooter osv. Og hos os betaler du kun for det du får! Det gør du, fordi alle reparationer afregnes, efter det reelle materiale- og tidsforbrug!

Vi er en del af værkstedskæden AutoPartner og er her igennem kvalitetskontrolleret af FDM. Din tryghed for en sikker handel.

For at sikre dig og din bil det bedst mulige, er vores mekanikere løbende på efteruddannelseskurser. Og hos os kan du få repareret din bil selv i garantiperioden, og stadig bevare din fabriks garanti, da vi kun bruger reservedele, der er af original kvalitet, dvs. i samme høje standard, som din bil er ”født” med.

Hvis uheldet er ude: hjælper vi gerne med takseringen, opretningen, reparationen, lakeringen, forsikringspapirerne m.m. Ingen opgaver er for stor eller lille for os.

Vi kender rutinerne og hjælper gerne med alt det praktiske, så du slipper lettest muligt!

Vi har eget Mc værksted som kan klare de fleste former for reparationer og vi tør godt sige, at vi er et af Danmarks billigste med en timeløn på kun 280/time + moms og som noget nyt i år, tilbyder vi også vores kunder vinteropbevaring og hvis det ønskes reparerer/udfører vi service på motorcyklen imens den opbevares hos os, så den er køreklar til forårets første mulige ”køre dag”.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på vores værksted.

Med venlig hilsen

S.Ø. Biler og MC - dit lokale AutoPartner værksted.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Hyundai Trajet (2004)
"Bil afleveret med bemærkning om den skulle til syn 8 dage senere. Ingen kommentarer ved afhentning - og har netop passeret syn !!"

Service VW Polo (2010)
"Opgaven blev klaret godt uden nogen problemer!"

Service VW Golf V (2005)
"Super fin service. Bilen blev afhentet og afleveret efter aftale. Der var ingen overraskelser. Kan kun anbefale dette værksted til andre."
Vis flere brugerbedømmelser