StepCar er et frit autoværksted beliggende i udkanten af vejle, som er en del af værkstedskæden Autoplus. Vi kan servicere og reparerer alle biler uanset mærke eller årgang.

Vi har valgt at bygge vores firma på de gode gamle dyder, hvor høflighed er en selvfølge og kunden er i centrum.

Vi ser det som vores opgave at forklare tingene ordenligt og forståeligt, hvor der bliver lagt vægt på rådgivning og gennemskuelighed.

På den måde er kunden bedst sikret, når der udarbejdes et tilbudsoverslag og indgås en aftale.
Vores holding er, at prisen og den aftalte tid altid skal overholdes.


Der er op til tre års garanti på alle vores reservedele og det udførte arbejde.

Alle vores mekanikere er løbende på tekniske kurser for at vi hele tiden holder os opdateret på den nyeste teknologi.

Vi tilbyder alt inden for montering af tilbehør samt kosmetisk klargøring i forbindelse med eksemepelvis skader, forsikrinsager eller lignende.

Vi tilbyder lånebil til 0 kr. om dagen ex. brændstof.

Velkommen hos StepCar

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Smart Fortwo Cabrio (2010)

Tandrem Seat Altea (2007)

Vinterdæk og skift af vinterdæk Ford Focus C-MAX (2006)

Bremser Mazda 2 (2008)

Service Citroen C4 (2009)

Affjedring/støddæmpere Renault Clio III (2010)

Motor Hyundai Accent (1998)
"Arbejdet blev udført, (udskiftning af remme til servo, generator, dog til en lille merpris, men det havde været acceptabel hvis det havde været det. Men det holdt kun en uge så skulle den laves igen og denne her gang skulle der så laves mere, da det viste sig at selve hjulene til remmene var skæve.Det mener jeg de burde havde opdaget da de skiftede remmene første gang, for havde jeg vidst at der skulle postes 5000kr mere i den havde jeg ikke ofret de 1600kr det kostede at skifte remmene men skrottet den da den, en Hyundai accent var en gammel spand som bare skulle have haft lov til at køre til næste syn inden skrot."

Dæk, dækmontering og hjulskift VW Passat (2007)

Service Citroën C5 (2008)
"Alt var som aftalt"

Service Peugeot 207 (2006)
"Første gang med Autobutler...:) Havde 4 opgaver som skulle laves/kigge på. Da jeg hentede bilen, kunne værkstedet ikke finde det beskrevne problem på de styrende hjul, som jeg desværre stadig har ...:( De havde heller ikke kigget på mit problem med fartpiloten, som først blev gjort i samme forbindelse med at jeg hentede bilen, hvilket resulterede i at nu dur den slet ikke. Noget tyder på at værkstedet havde for travlt eller underbemandet, da jeg fik lavet bilen. Så skal man ikke tage opgaver på sig, man ikke kan håndtere. Jeg kommer ikke igen, trods en venlig behandling. "
Vis flere brugerbedømmelser