Tyske værkstedspriser - spar 25-35% i forhold til mærksværkstederne.

Skorstensgaard.dk har store og moderne værksteder i henholdsvis Kolding & Fredericia. Med et koncept der bygger på god service, høj kvalitet, engagerede medarbejdere og danmarks bedste priser har Skorstensgaard.dk allerede vundet succesrigt indpas hos en voksende kundekreds.

Et stærkt team på 22 dygtige medarbejdere står klar til, at modtage din bil uanset bilmærke og årgang. For i samarbejde med Bosch Car Service sikrer vi os, at vore teknikere altid er uddannet i de sidste nye opdateringer på nutidens moderne biler.

Bosch Car Service har stået bag Skorstensgaard.dk lige siden opstarten. Som værksted er vi stolte af, at kunne repræsentere et kvalitetsstempel som Bosch, og vi vil yde vores bedste for fortsat, at fortjene dette. Som kunde hos os er din bil derfor i de bedste hænder – vi glæder os til, at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
Anders & Martin Skorstensgaard

Læs mere

Seneste bedømmelser


Tandrem VW Passat (2001)
"desværre lang tidd, men ellers tilfreds, dog lille lånebil"

Tandrem CITROËN C (2003)
"Godt og billigt. Gratis lånebil og god kommunikation. Fik livet ekstra ting i samme omgang og prisen rigtig god. "

Kobling Citroën C5 (2006)
"Jeg havde en dårlig oplevelse/service hos Skorstensgaard, prisen blev også højere,bilen var ikke ordentligt kontroleret da jeg fik den tilbage.Jeg vil ikke anbefale Skorstensgaard til andre"

Peugeot 307 (2001)
"Værkstedet havde ikke læst min opgavebeskrivelse godt nok - og havde derfor ikke taget højde for yderligere aspekter af reparationen - derfor blev den små 7000 kr. dyrere."

Toyota Avensis (2006)
"Rigtig go' service. Kommer gerne igen, når der er knas med maskineriet. Men alt i alt en rigtig positiv oplevelse, hvor værkstedet holdt hvad de lovede og servicen var i top!"
Vis flere brugerbedømmelser