Årtiers erfaring - Loyale og engagerede medarbejdere - Moderne teknologi og konstant efteruddannelse.

Det er nok mere end noget andet, årsagerne til at vi i mere end 40 år har kunnet tilbyde vore kunder god service og konkurrencedygtige priser. Både når det gælder reparation og vedligeholdelse af familiens nuværende bil, men også når det gælder rådgivning og vejledning

I forbindelse med udskiftning og køb af ny eller brugt bil.

Hos FL biler A/S er vi specialister i japanske og koreanske bilmærker, ligesom vi er SMART forhandler.

På værkstedsiden er vi også stærke – dels gennem konkurrencedygtige priser og engagerede medarbejdere, men også gennem vort samarbejde med AutoPartner kæden.

Vi reparerer alle bilmærker og sagt i al beskedenhed - Vi gør det godt, og som aftalt!

Har du behov for et køretøj, mens vi har din bil under kærlig behandling på vort værksted, kan du leje en bil for beskedne 125 kr. pr. døgn alt incl.

Vi ser frem til at betjene dig og din bil og jeg føler mig overbevist om at du vil føle vi lever op til vort motto – Kunden i centrum !

Med venlig hilsen

Freddy Landmark

FL Biler A/S

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Kia Rio (2012)

Anhængertræk VW Golf V (2008)
"Godt håndværk - god service - god pris! "

Service Skoda Fabia (2012)
"God og venlig service. Færdig til aftalt tid..."

Kobling VW Touran (2004)

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Ford Mondeo (2006)

Udstødning Honda Civic (2002)
"Det kunne ikke gå bedre, havde bilen inden for en time. Passede perfekt med at få bilen klaret udenfor arbejdstid. Regningen var lavere end aftalt, så ingen klager herfra. Behagelig service."

Service Smart Fortwo Coupé (2011)
"super pris, super service, gratis kaffe/kakao og de ved hvad de laver :-)"

Tandrem Seat Toledo (2005)
"Arbejdet er blevet udført som aftalt. Tidspunktet for ind/udlevering af bilen er ligeledes overholdt. "

Tandrem Citroen C5 (2001)
"Kræver ekstra betaling for ting de ødelægger på lift, og siger " det er bare slid" nå de ødelægger det. Ubehøvlet person som truer med han skal have ekstra penge her og nu for ting de ødelægger , du vil ikke føle dig velkommen her af penge indkræveren ..samt mekanikeren vil kun fylde den billigeste blå (laveste kvalitet) kølervæske på en bil som altid har kørt med gul (høj kvalitet), ikke engang den røde long life kølervæske) ville de fylde på med HDI Uden ekstra betaling . Der manglede en generatorrem som ville komme kl 10 men den kom først kl halv 12 og da den så kom skulle de holde pause igen igen igen så lovet 2 en halv times arbejde men tog dem så 6 timer inkl diverse pauser og ventetid på en generator rem (tandremskiftet var færdig på under 2 timer) Kommer aldrig der igen. 0 Stjerner blev lover en pris på 1300 men det blev så 2200 for de skal jo have penge for dele de ødelægger samt for at montere den (1 møtrik 125kr for 30 sekunders arbejde). Har haft bilen flere gange på lift uden problem før jeg kom dertil! "
FL Biler A/S - AutoPartner - 28. maj 2013
Vi har ikke ødelagt noget !!! Det sker på C5 når de bliver hejst op at sensor går i stykker hvis den er slidt, vi køre 60 km UB for at hente den, finder ud af at den rem KUNDEN havde med IKKE passer da det skulle samles, bestiller en ny med det samme, men skal vente lidt på den, kølevæske er der kommet det på der skal i følge bilens specifikationer, det gl. var i øvrigt RUSTEN vand i køler, prisen inkl. v-rem og sensorer blev 2058,39 inkl det hele det er ingen møtrik på regning !! hvorfor jeg ikke ved hvad kunden skriver om !!, hvilket vi gerne vil have som alle andre der laver noget, så det ikke går som nu hvor vi skal til at rykke og alt mulig for at få pengene, som vi ENDNU ikke har fået. FAKTA regning blev på 2058,39 (hvilket ikke er betalt ) det tog længere tid da KUNDEN ikke havde de rigtige reservedele med !!

Styretøj BMW 3-Serie (2006)
Vis flere brugerbedømmelser