AutoMester Skårup arbejder for flere glade bilister, som vi hjælper med at forebygge de økonomiske og tekniske problemer, man risikerer at køre ind i.

Bilproducenterne udvikler nemlig hele tiden ny teknologi, som man skal kende som mekaniker. Ellers kan man ganske enkelt ikke reparere bilerne, når de dukker op på værkstedet.

Den udfordring tager vi ret bogstaveligt hos AutoMester Skårup. For vi vil ikke kun nøjes med at reparere biler, der var smarte for 10 år siden. Vi vil også kunne tage fat på de helt nye.

Derfor tilbyder vi også service og reparation af alle biler uanset mærke, model eller årgang og kan således også udføre service af de helt ny biler med godkendte stempler i servicebogen og garantien opretholdt.

Det kræver frisk viden. Derfor har vi obligatorisk uddannelse for vores ansatte. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at en AutoMester altid har den nyeste viden på et område.

Samtidig med uddannelse holder vi hos AutoMester Skårup også vores udstyr opdateret. Det gælder blandt andet vores motortester/fejlsøger, der håndterer fejlsøgning på alle gængse bilmærker med motorstyrings-computer uanset årgang og sidste skud på stammen af avanceret udstyr er vor ny opretterbænk, hvilket betyder at vi nu kan klare alle skader, fra mindre buler til opretninger af store skader forvoldt på vore kunders biler.


Alt i alt betyder dette, at vi kan tilbyde vore kunder den bedste service man kan forestille sig, alt lige fra et almindelig serviceeftersyn, til store problematiske fejlsøgninger på motorstyringer "uanset" bilmodel eller årgang. Og helt bestemt til meget favorable priser.

Vi har mulighed for at afhente Deres bil på Deres adresse, eller hvor De måtte have et havari og vi kan også tilbyde en lånebil for 120 kr. inkl. moms pr. dag (ex. brændstof).


Vi ser frem til at byde dem velkommen!

Med venlig hilsen

Steen Fønsskov
AutoMester Skårup

Læs mere

Seneste bedømmelser

Vis flere brugerbedømmelser