Velkommen til Schøns Biler - MekoPartner

Vi er et frit autoværksted, som er en del af værkstedskæden MekoPartner. Vi reparerer og servicerer alle biler uanset alder eller mærke!

Et rigtig godt autoværksted nær dig.

Vi tilbyder 3 års garanti på alle reservedele leveret af Mekonomen og det betyder samtidig, at du kan opretholde din fabriksgaranti.

Arbejdet udføres altid af kvalificerede mekanikere som blandt andet gennem avanceret fejlsøgningsudstyr kan reparere og servicere de nyeste biler på markedet.

Og dette naturligvis til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder gratis lånebil(ex. brændstof), så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Schøns Biler - MekoPartner

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Hyundai i20 (2013)

Kobling Ford Mondeo (2004)
"virkelig en god oplevelse og til en meget fornuftig pris kompetent og rigtig god service et værksted jeg helt sikkert vil benytte en anden gang"

Andre opgaver Opel Corsa (2010)

Tandrem Mazda 323 (1997)
"Der blev udført en rigtig god kvalitet af arbejdet af en kompetent mekaniker"

Tandrem Renault Megane III (2010)
"Det var mend store forventninger jeg indleverede bilen... Blev mødt af en ung mekaniker (Kasper), som var eneste mand på hele området! Men en flink fyr, fantastisk service og godt udført arbejde... Kan varmt anbefalde stedet... Småt - men GODT"

Service Toyota Aygo (2009)
"Fik lavet et billigt service af min Aygo og fik stillet en gratis lånebil til rådighed, mens jeg var på ferie i et sommerhus i Rødby. Det kan svare at få lavet service udenfor byen."

Aircondition Skoda Fabia (2011)
"Arbejdet blev udført 1 dag efter jeg havde fået tilbudet. Virkelig en positiv oplevelse"

Toyota Corolla Verso (2005)
"jeg fik en rigtig god behandling og det kan varmt anbefales. "

Tilbehør og biludstyr Volvo V50 (2006)
"Ude midt på Lars T's marker ligger et, måske, lidt overset værksted.. Jeg kiggede lidt undrende da jeg "landede".. Men da jeg trådte ind - BUM!! Så var der service fra jeg kom til jeg gik... ☺️ Hvad der ikke er i "guldbeklædte ægte tæpper" det får du tifoldigt tilbage i service og flinke mennesker.. Min opgave blev løst til billige penge, jeg følte mig velkommen og kommer HELT SIKKERT TILBAGE 😊 mange værksteder kunne lære en hel del af niveauet hos Schøns Biler.. "

Service VW Passat (2011)
Vis flere brugerbedømmelser