Velkommen til Schøns Biler - MekoPartner

Vi er et frit autoværksted, som er en del af værkstedskæden MekoPartner. Vi reparerer og servicerer alle biler uanset alder eller mærke!

Et rigtig godt autoværksted nær dig.

Vi tilbyder 3 års garanti på alle reservedele leveret af Mekonomen og det betyder samtidig, at du kan opretholde din fabriksgaranti.

Arbejdet udføres altid af kvalificerede mekanikere som blandt andet gennem avanceret fejlsøgningsudstyr kan reparere og servicere de nyeste biler på markedet.

Og dette naturligvis til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder gratis lånebil(ex. brændstof), så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Schøns Biler - MekoPartner

Læs mere

Seneste bedømmelser


Tilbehør og biludstyr Volvo V50 (2006)
"Ude midt på Lars T's marker ligger et, måske, lidt overset værksted.. Jeg kiggede lidt undrende da jeg "landede".. Men da jeg trådte ind - BUM!! Så var der service fra jeg kom til jeg gik... ☺️ Hvad der ikke er i "guldbeklædte ægte tæpper" det får du tifoldigt tilbage i service og flinke mennesker.. Min opgave blev løst til billige penge, jeg følte mig velkommen og kommer HELT SIKKERT TILBAGE 😊 mange værksteder kunne lære en hel del af niveauet hos Schøns Biler.. "

Service VW Passat (2011)

Bremser Skoda Octavia (2002)
"Skoda Octavia Combi 2002. 120.000 km service incl. skift af tandrem. Alt blev udført som aftalt og til den aftalte tid med en fejlfri synsrapport i tilgift. Gratis lånebil. Udskiftede dele blev forevist og alt omhyggeligt forklaret af Sonny, værkstedets indehaver. Besøget i synshallen blev i øvrigt klaret uden ekstra udgift (var ikke inkluderet i tilbuddet. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger Schøns Biler i Sakskøbing..."

Service Volvo 850 (1993)
"SUPER service - som i "gamle" dage. Kommer kun her fremover!"

Service Skoda Octavia (2009)
"Rigtig fin service og god betjening. "

Service Hyundai i30 (2007)
"Rigtig god oplevelse - pris og kvalitet vaf arbejder går fint hånd i hånd. God ‘‘aflevering‘‘ af bilen og gode råd om ting der kan laves efterfølgende. Min store anbefaling"

Kobling Toyota Corolla (1996)

Aircondition CITROËN C (2001)
"God servic"

Dæk, dækmontering og hjulskift Nissan Almera (2000)

Tilbehør og biludstyr Ford Ka (2009)
"God service og forklaringer"
Vis flere brugerbedømmelser