Mekonomen er en sammentrækning af mekanikeren og økonomien. Og du kan roligt regne med, at du bliver tilfreds med begge dele, når du bruger ét af vores mere end 200 værksteder i Danmark. Autoteknik kræver ingen forklaring. Du kan tage navnet som et udtryk for, at hver enkelt autoværksted råder over det nyeste tekniske udstyr og ekspertise, når det gælder reparation og service på såvel spritnye biler som ældre modeller. Vi sætter en ære i løbende at uddanne og efteruddanne vores mekanikere, så de kender alle bilmærker ud og ind. Du kan selv spørge dem. Mekonomen Autoteknik følger altid bilfabrikkernes anvisninger, og vi bruger udelukkende reservedele af så høj kvalitet, at vi som de eneste værksteder i landet yder 3 års garanti på alle reservedele. Så bilens garanti kommer ikke i fare, når vi stempler servicebogen. – Det er en gammel skrøne, hvis nogen siger noget andet. Prøv Mekonomen Autoteknik og oplev den service, den kvalitet og den pris du får, når dit værksted er alle bilmærkers autoværksted.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Citroën C3 (2010)
"Meget fin service. Rar og flink betjening. Det blev en del dyrere end kalkuleret, men det blev løst på en professionel og acceptabel måde. Vi vender helt sikkert tilbage."

Styretøj Citroën C5 (2002)
"Fantastisk service værkstedet yder, kan varmt anbefales og så er de virkelig serviceminded :)"

Vinterdæk og skift af vinterdæk Ford S-MAX (2012)

Syn/omsyn/synstjek VW Polo (2010)

Tandrem Peugeot 106 (2001)

Service Citroën C3 (2008)
"supper sevise"
Schøn's Biler ApS - Mekonomen Autoteknik - 2. maj 2014
Hej Bo dejligt at høre mvh Søren

Tandrem VOLKSWAGEN PASSAT (1999)
"Det gik over alt forventning - både udførsel af arbejde og prismæssigt."

Service Toyota Aygo (2011)
"Jeg fik en virkelig god behandling. Jeg måtte lave tidspunktet om 2 gange og det var der ingen sure miner over. Og så kan jeg virkelig godt lide, at blive mødt med et smil. Jeg føler virkelig, at bilen blev efterset overalt. Bl.a. at mine dæk, som er rimelige nye, var rådne mellem rillerne. De havde 2 tilbud til mig om nye dæk og ikke noget med at presse mig. Det ene tilbud var meget billigt og så ved jeg, at det er ikke de dæk jeg skal tage og det blev der heller ikke lagt skjul på, men jeg kan god lide, at de alligevel giver mig et billigt tilbud, så kan jeg selv vælge. Men jeg tager det andet tilbud, hvor jeg fik at vide, at de dæk var gode. Så jeg vil bruge værkstedet igen."

Tandrem Mitsubishi Space Star (2000)
"god service"

Gearkasse/gearskifte VOLVO 850 (1993)
"Det lader til at alt er gået godt, udmærket arbejde. Fik skiftet en automatgearkasse på min volvo 850. Det eneste kedelige er, at min fartpilot efterfølgende ikke virker mere, det gjorde den ellers inden værkstedsbesøget. "
Vis flere brugerbedømmelser