Mekonomen er en sammentrækning af mekanikeren og økonomien. Og du kan roligt regne med, at du bliver tilfreds med begge dele, når du bruger ét af vores mere end 200 værksteder i Danmark. Autoteknik kræver ingen forklaring. Du kan tage navnet som et udtryk for, at hver enkelt autoværksted råder over det nyeste tekniske udstyr og ekspertise, når det gælder reparation og service på såvel spritnye biler som ældre modeller. Vi sætter en ære i løbende at uddanne og efteruddanne vores mekanikere, så de kender alle bilmærker ud og ind. Du kan selv spørge dem. Mekonomen Autoteknik følger altid bilfabrikkernes anvisninger, og vi bruger udelukkende reservedele af så høj kvalitet, at vi som de eneste værksteder i landet yder 3 års garanti på alle reservedele. Så bilens garanti kommer ikke i fare, når vi stempler servicebogen. – Det er en gammel skrøne, hvis nogen siger noget andet. Prøv Mekonomen Autoteknik og oplev den service, den kvalitet og den pris du får, når dit værksted er alle bilmærkers autoværksted.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Citroën C3 (2008)
"supper sevise"

Tandrem VOLKSWAGEN PASSAT (1999)
"Det gik over alt forventning - både udførsel af arbejde og prismæssigt."

Service Toyota Aygo (2011)
"Jeg fik en virkelig god behandling. Jeg måtte lave tidspunktet om 2 gange og det var der ingen sure miner over. Og så kan jeg virkelig godt lide, at blive mødt med et smil. Jeg føler virkelig, at bilen blev efterset overalt. Bl.a. at mine dæk, som er rimelige nye, var rådne mellem rillerne. De havde 2 tilbud til mig om nye dæk og ikke noget med at presse mig. Det ene tilbud var meget billigt og så ved jeg, at det er ikke de dæk jeg skal tage og det blev der heller ikke lagt skjul på, men jeg kan god lide, at de alligevel giver mig et billigt tilbud, så kan jeg selv vælge. Men jeg tager det andet tilbud, hvor jeg fik at vide, at de dæk var gode. Så jeg vil bruge værkstedet igen."

Tandrem Mitsubishi Space Star (2000)
"god service"

Gearkasse/gearskifte Volvo 850 (1993)
"Det lader til at alt er gået godt, udmærket arbejde. Fik skiftet en automatgearkasse på min volvo 850. Det eneste kedelige er, at min fartpilot efterfølgende ikke virker mere, det gjorde den ellers inden værkstedsbesøget. "

Dæk, dækmontering og hjulskift Suzuki Liana (2005)
"Alt gik som aftalt, og jeg vil vende tilbage"

Tandrem Peugeot 406 (1996)
"Høflig og ordenlig betjæning ARB.udført til tiden ingen problemer."

Motor Opel Astra (2007)
"jamen top service for både mekaniker og værkfører "

Kobling Citroën Xsara Picasso (2005)
"behagelig samtale før reperation .hurtig og godt stykke arbejde prisen holdt rigtig godt og behageligt"

Service Mazda 3 (2010)
"Fik udført 60000 km./ 3 års eftersyn på Mazda 3, 1,6 DE. Tilbuddet var det dyreste af de tre jeg fik på Autobutler, men var inkl. adskillelse - rensning og smøring af bremser, hvilket jeg syntes nok var tiltrængt efter 60000 km. Kontaktede et fjerde værksted for at høre om prisen for eftersynet plus bremserne, men de ville ha' kr. 1000,00 mere. Mens arbejdet blev udført fik jeg tilbudt en lånebil og skulle kun betale for brændstoffet jeg brugte. Det bestilte eftersyn blev udført plus en positionspære udskiftet - hvilket jeg selv havde bedt om. Da jeg spurgte til bremserne fik jeg også at vide hvor meget der var tilbage af klodserne og jeg kunne se at der var slebet grater og kanter af skiverne. Nu har jeg alle de påkrævede stempler i servicebogen og "friske" bremser. En virkelig god oplevelse både før, under og efter arbejdets udførelse."
Vis flere brugerbedømmelser