Velkommen til Centrum Autoservice i Køge.

Centrum Autoservice er din professionelle fagmand, når det gælder autoskader, service, rust og reparationer.

Vi udfører kvalitetsarbejde på alle bilmodeller og mærker uanset alder – fra Fiat til Ferrari, fra gamle til nye biler, fra små til store skader og reparationer.

Vi er et Autoplus-serviceværksted og dermed autoriserede til at tilbyde service og garanti efter de originale forskrifter.

Vi giver dig som kunde høj kvalitet og veludført arbejde til rimelige priser – og en rådgivning, du kan stole på.

Vi tilbyder altid gratis lånebil.

Vi ser frem til at kunne betjene dem.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Peugeot 206 (2007)

Peugeot 207 (2008)
"Skulle blandt andet have udskiftet forruden, men da vi hentede bilen, var ruden meget beskidt indvendig. Desuden mistænker vi værkstedet for at have ødelagt vores sædevarme i føresædet, da de satte forruden i bilen. Sædevarmen har nemlig ikke virket derefter. "

Kobling Ford Mondeo (2004)

Bremser Mercedes CLK200 (2006)

Affjedring/støddæmpere Peugeot 307 (2002)
"Fint udført. Endte noget dyrere, idet det viste sig, at gearkassen var defekt - bedre at finde ud af det i DK end på ferien, dog. Vh Frank"

Seat Altea (2006)

Kobling Citroën C3 (2007)

Nissan X-Trail (2005)
"der var andre fejl på bilen der meget mere end oplyst fra første tilbud"

Andre opgaver Audi A6 (2000)
"*Udskiftet køler med oliekøler til multitronic. Resultat jeg måtte på Audi værksted efterfølgende, grundet forkert håndtering af denne teknik. Læs ekstra regning! Dette forhold blev ikke anerkendt af værkstedet. *Ofte fejl lampe for defekte bremser. Dette forhold blev anerkendt af værkstedet, men ville dog nok forsvinde med tiden var konklusionen. Ros for lånebil, men en kedelig og dyr oplevelse. "

Stenslag/rudeskift/glasarbejde TOYOTA AVENSIS (2000)
"Jeg har været yderst utilfreds med den reparation jeg fik udført hos Centrum Auto. For det første var arbejdet ikke afsluttet rettidigt. Derudover har værkstedet ikke udført det de skulle. Bilen har ikke været i orden siden værkstedet havde fingre i den, og sidst, men ikke mindst, ser det ud som de har brugt hammer og mejsel da de forsøgte at reparere min bil. At sige at jeg har været utilfreds og meget skuffet, er en voldsom underdrvelse. Centrum Auto er plattenslagere og dårlige håndværkere, og jeg føler jeg har spildt broderparten af de ca. 11000 kr. Jeg håber at Centrum Auto er ude af Autobutlers kartotek, hvis I ønsker at.opretholde blot et minimum af troværdighed..... "
Vis flere brugerbedømmelser