4.4 / 5 Gennemsnit af 688 bedømmelser
Værkstedet lever op til FDM's reparationsaftale

Velkommen til Bosch Car Service Osted

Vi tilbyder alt inden for reparation og service og vi har et top moderne pladeværksted med opretterbænke

Vi er et autoriseret Bosch Car Service værksted.

Det betyder at både værksted og værktøj er moderne og tilbyder det nyeste indenfor reparationer af din bil!

Vores speciale er automatgearkasser og gearkasser og vi er specialister i mercedes med meget specialværktøj og originaltester og vi er også specialister i vw hvor vi også har original tetser til

Vores mekanikere bliver jævnligt kontroleret, og derfor er standarden altid høj.

Firmaet har fornylig fået udarbejdet en kvalitetesikring, på dette grundlag er vi 100% gearet til erhvervs og- privatkunder.

Vi glæder os til at se og din bil her hos Bosch Car Service Osted.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Peugeot 107 (2013)
"Jdg er utilfreds tilbuddet holdt ikke der .angleze krog på træk og da jeg kom d, d for at få at hente krog skulle jeg af med yderligere 781, 25 Jeg havde bedt om pris på påsætning af trækkrog til cykel og gået pris på 3044, 06 så kan man da ikke sætte noget på uden og sige det kommer oveni "
Bosch Car Service Osted ApS - 22. april 2014
jeg var af den overbevisning at det var med i prisen det er en misvisning i ftz kataloget

Suzuki Liana (2005)
"Fik skiftet kobling og var meget tilfreds med forløbet. Kan sagtens anbefale værkstedet til andre."

Service Fiat 500 (2008)

Service Suzuki Grand Vitara (2006)

Anhængertræk Dacia Sandero (2013)
"Vi blev meget godt taget i mod. Og tinge er bare iorden. Rigtig godt sted at komme."

Anhængertræk Kia Ceed (2007)
"Fint forløb og god pris. Ærgeligt at manglende dele udsatte aflevering med et døgn men fik til gengæld så en lånebil uden beregning."

Bremser Hyundai Accent (1997)

Service Toyota Aygo (2006)

Audi A4 (2008)
"Ankom kl. 8:00 som aftalt. Grundet lidt koks i kommunikation mellem værksted og mig var opgaven ikke accepteret på hjemmesiden, og delene derfor ikke bestilt hjem. Men dette var ikke noget problem hos Bosch Car Service i Osted. Fluks ringes til leverandør og i løbet af ingen tid hentes delene hjem, mens mekaniker i øvrigt er gået i gang med at skille bilen ad. Så alt i alt ingen tid spildt og efter ca 1 1/2 time kunne jeg køre videre med ny bagrudevisker og nye viskerblade både foran og bagpå bilen. Og prisen - uden sammenligning den billigste fra de tre jeg modtog tilbud fra. Ventetiden blev brugt med arbejde i frokoststuen, hvor der ligeledes var frisk kaffe på kanden til fri afbenyttelse. Mine varmeste anbefalinger til Bosch Car Service i Osted. Jeg kommer igen :)"

Service Citroën C4 (2008)
"Firmaet er flyttet siden jeg første gang benyttede mig af værkstedet. De nye omgivelser virker mindst lige så overskuelige og professionelle som de var i de gamle lokaler. De lader ikke kunden vente på sin bil, men sørger for, at værkstedets hastighed fastholdes ved at ansætte de nødvendige personale."
Vis flere brugerbedømmelser