Velkommen til AutoCentret Frederikssund

Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.

Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

bilsyn kun 350 kr ROSKILDEVEJ 152 FREDERIKSSUND TLF 47317089

 
Læs mere

Seneste bedømmelser


Affjedring/støddæmpere FORD S-MAX (2007)
"Der er intet at udsætte! Alt fungerede bare - topkarakter herfra"

Service Kia Rio (2012)
"Rigtig go service og det skal man jo være glad for findes endnu ;-)"

Bremser Citroën Grand C4 Picasso (2007)
"super service. "

Styretøj Mitsubishi Galant (1999)

Dæk, dækmontering og hjulskift Ford Ka (2008)
"Super hurtigt og venlig service.... Bestemt ikke sidste gang jeg vælger dette sted. Lige den slags service jeg har søgt gennem mange år. Prisen var desuden det billigste igennem autobutler. Tak for god og perfekt service"

Service Toyota Aygo (2011)
"Ingen ventetid - fik tid fra dag til dag - lånebil til rådighed - super udført service - god betjening - DEJLIGT at se et så velfungerende værksted."

Bremser Suzuki Alto (2006)
"virkelig god service kan varmt anbefales til andre!!!!! "

Service Toyota Aygo (2009)

Service Kia Rio (2013)
"Super god service, alt var som aftalt :) Fik en god låne bil og da jeg hentede min bil var den støvsuget og der lå lidt slik til hjem turen :) Helt klart et sted jeg vil komme fremover! Tak for god service /Simon"

Service Suzuki Alto (2006)
"perfekt "
Vis flere brugerbedømmelser