Velkommen til AutoCentret Frederikssund

Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.

Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

bilsyn kun 350 kr ROSKILDEVEJ 152 FREDERIKSSUND TLF 47317089

 
Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Mitsubishi Colt (2010)

Toyota Aygo (2013)
"Har brugt værkstedet to gange nu og helt uden problemer"

Service Peugeot 207 (2011)
"hurtig tid til min bil, blev mødt rigtig søde og imødekommende personer på værkstedet. Hurtig ekspedition og dejligt med en støvsuget bil i tilgift til det, service mm. der blev udført på min bil."

Bremser Skoda Fabia (2009)
"Service eftersyn og skiver og klodser foran. God oplevelse, det kunne sagtens være en anden gang. Godt udført. Flinke folk. Faktisk lidt billigere end det tilbudet lød på."

Service Honda FR-V (2009)
"Nemme at arbejde med og fine service"

Service Suzuki Splash (2012)
"Super god service, arbejdet var udført som vi havde aftalt. Og der lå lige en håndfuld karameller i bilen, og noget leget tøj til ungerne, da jeg hentede bilen. Det må jeg tage hatten af for :-)"

Bremser Citroën Xsara Picasso (2005)
"ok god betjening"

Aircondition Volvo S40 (2005)

Styretøj Citroën C5 (2002)

Bremser Peugeot 307 (2008)
Vis flere brugerbedømmelser