Seneste bedømmelser


Elektrisk arbejde Audi A4 (1996)
"varme anlæg skulle laves, men værkstedet kunneikke magte opgaven... efter flere forsøg blev der aftalt en slutpris på delene, varmen var stadigvæk ikke lavet. dette skete i protest fra værkstedet. en øv oplevelse"

Bremser MAZDA 323 (1994)

Dæk, dækmontering og hjulskift Peugeot 307 (2007)

Udstødning Toyota Starlet (1996)

Andre opgaver Ford Mondeo (2005)

Service Toyota RAV4 (2005)
"Det gik godt. Flinke mennesker"

Andre opgaver Suzuki Swift (2008)

Fejlsøgning/fejludlæsning Audi A4 (2006)
"Ville ikke sende andre derud. "

Andre opgaver Opel Zafira (2004)
"de var vældig flinke, men inkompetente.... Tågelygten blev monteret og bilen afleveret uden at tågelygten kunne lyse - der aftaltes ny tid til dagen efter for at færdiggøre reparationen det viste sig at lygten var monteret UDEN pære... ved andet besøg kom der så lys i lygten og jeg troede så, at sagen dermed var afsluttet fornylig var jeg så til obligatorisk syn med bilen, hvor den ikke blev godkendt fordi den nye tågelygte lyste op i himlen (jeg havde ellers sikret mig, at reparationen var inclusiv justering af lygten - men jeg fik det desværre ikke checket - det gjorde synshallen så for mig :-( jeg kan ikke anbefale værkstedet til andre"

Udstødning Toyota Corolla (1998)
"Den iøvrigt lave tilbudspris omfattede levering og montering af en ny bagpotte. Den flinke mekaniker løste opgaven ved at tætne hullet (ca. 1 cm) i røret til bagpotten. Jeg sparede dermed 1.276 kr. - Jeg spurgte: "Hvad med den hjemtagne bagpotte?" Mekanikerens svar: "Intet problem". - Stor ros til Bitschauto for eminent fin behandling.Jeg forstår Autobutlers undren, for finere service "
Vis flere brugerbedømmelser