Velkommen til Nordsjællands Automekanik.
Bosch Car Service i Allerød

Vi er i konstant udvikling og hele tiden på forkant med hvad der sker i branchen. I dag er vi 8 friske og top motiverede medarbejdere, som følger alle fabriksstandarder og uddannelses krav. Vi har valgt Bosch Carservice, da det giver os lejligheden til at servicere vores kunders biler til den helt rigtige pris med et af markeds bedste kvalitetsmærker.

Ydermere tilbyder vi service og vedligeholdelse af enhver art, med mulighed for helt op til 1 års rente og afdragsfrihed.

Det er vi meget stolte af og vil i fællesskab forsat forfølge vores mål om tilstadighed at være blandt de bedste i vores organisation.

Vi er hele tiden meget bevidste om vores kvalitet, service og kunde pleje. Alle kunder skal have en god oplevelse ved at vælge os som deres total leverandør.

Personalet og jeg glæder os til forsat at betjene vores mange nuværende samt kommende kunder, rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside.De bedste bil hilsner.

Michael Lolk
Casper Nordsted

Læs mere

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.

 
Læs mere

Seneste bedømmelser


Dæk, dækmontering og hjulskift Hyundai i30 (2008)

Service Kia Ceed (2010)
"God service og overholdt aftalen om ikke at gøre noget uden at rådføre sig med mig."

Bremser AUDI A4 (2004)

Tandrem Volvo V70 (2004)
"Rigtig fin behandling Jeg kommer igen"

Fælge Ford Mondeo (2007)
"Flot arbejde. Go service. Fin opfølgning på opgaven og besked om færdiggørelse. Fin service ved afhentning."

Elektrisk arbejde Seat Ibiza (2009)

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse BMW 116 (2006)

Pladearbejde (buler m.m.) AUDI A4 (2004)
"alt blev udført som aftalt og bilen var vasket og støvsuget ved afhentning. Udmærket lånebil og venlig betjening. "

Service VW Polo (2011)
"Fin service, god pris, kom hurtigt til og gratis låne bil "

Service Volvo V70 (2006)
Vis flere brugerbedømmelser