Velkommen til Bøttcher & Gaardsøe

Peugeot Nordsjælland Frederikssund - Helsinge

På vores moderne værksted og pladeværksted står der 9 veluddannede medarbejdere klar som der har specialiseret sig i netop din bil. Vores værksted er udstyret med det nyeste og mest morderne udstyr. Vi er i løbende IT kontakt med fabrikkens specialister så du altid kan være sikker på at vi finder den rigtige løsning på dit problem så hurtigt som muligt.

Vores arbejde og værktøj er under løbende kontrol at Dansk Teknologisk Institut og egen intern kvalitetskontrol af udført arbejde. Hvilket kan garantere dig for at kvaliteten af det udførte arbejde er i top.

Vi er specialister i Peugeot og Saab, samt generelt serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle mærker.

Vi er først for nyligt begyndt at byde fra egen konto, har ellers kørt sammen med afdelingen i Frederikssund, og derfor ligger vores ratings på http://www.autobutler.dk/mechanics/750-bottcher-gaardsoe-a-s?dashboard_preview=true

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Peugeot 308 (2007)

Dæk, dækmontering og hjulskift Toyota Avensis (2009)
"Fik monteret mine medbragte sommerhjul, hvor det ene hjul skulle lappes. Fik samlet tilbud incl. afbalancering, og lånebil. Havde ikke behov for lånebil, men aftalte(telefonisk) at jeg bare ventede. Fik udført arbejdet, men måtte betale for lånebil, da vedkommende ikke kendte til aftalen men kun det samlede tilbud. -Noget rod! Opgaven ellers udført ok. Men husk at printe alt ud og medbring hvis dette værksted benyttes. "

Undervognsbehandling/rustbeskyttelse Skoda Citigo (2014)
"super behandling."

Bremser Citroën C3 (2009)
"Hurtig værkstedstid hurtig løsning af opgaven. Lidt mere uddybende overlevering af hvad de så har lavet ville have været ønsket, men bilen var fin."

Service Peugeot 107 (2010)

Udstødning Peugeot 206 (2008)
"Fantastisk - det var "bare" luftfiltereret der ikke var skruet korrekt på"

Bremser Citroën Berlingo (2007)
"Hurtig, professional og præcis. Super service hos Bøttcher og Gaardsøe."

Tandrem Peugeot 207 (2006)
"Klart det bedste & billigste tilbud fra en autoriseret Peugeot værksted/forhandler i Nordsjælland. Venlig imødekommende personale – både i skranken ved indlevering af bil samt mekanikeren i telefonen. Var godt klar over, at den tilbudte pris nok ikke ville holde. Da ESP fejlen – kan skyldes hvad som helst. Men jeg føler at ekstra omkostningerne herom – var et ok tilbud og pengene er givet godt ud. Bilen var færdig på værksted – meget hurtigere end forventet - indleveret kl.0730 og færdig den næste dag kl.1000 SUPER STÆRKT Skulle min Peugeot have behov for et væksteds besøg en anden gang – vil dette værksted helt klart være med i mine overvejelser igen – selvom det geografisk set ikke er det nærmeste værksted for mig!"

Bremser Citroën Grand C4 Picasso (2008)

Motor Peugeot 307 (2008)
"Alt blev overholdt som aftalt til punk og prikke. Værkstedet var forberedt på reparationen og en lånebil stod klar. Jeg fik en opringning da bilen var klar til afhentning. Bil reparationer er altid bekostelige, men prisen var her blandt de billigste i sammenligning med de andre bud. Jeg valgte dette værksted ud fra beliggenhed og at det er et original værksted. Får jeg brug for et værksted en anden gang, , vil jeg bestemt overveje at bruge det igen. Jeg ser frem til at komme ud og køre i en velfungerende bil i morgen."
Vis flere brugerbedømmelser