Velkommen til AutoMester i Helsinge

AutoMester arbejder for flere glade bilister. Og det er vi kommet langt med.

Vi tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og kan således også tilbyde at udfylde servicebogen med godkendte stempler på helt nye biler, så garantien opretholdes.

Vi har speciale i reparation og service af audi-vw-seat-skoda og ingen reparation er for stor eller lille for os.

AutoMester i Helsinge arbejder for flere glade bilister, som vi hjælper med at forebygge de økonomiske og tekniske problemer, man risikerer at køre ind i.

Bilproducenterne udvikler nemlig hele tiden ny teknologi, som man skal kende som mekaniker. Ellers kan man ganske enkelt ikke reparere bilerne, når de dukker op på værkstedet.

Den udfordring tager vi ret bogstaveligt hos AutoMester i Helsinge. For vi vil ikke nøjes med at reparere biler, der var smarte for 10 år siden. Vi vil også kunne tage fat på de helt nye.

Det kræver frisk viden. Derfor er der obligatorisk uddannelse for alle AutoMester medlemmer. Uddannelsen foregår på de tekniske skoler, hvor vi har aftaler med de bedste undervisere, man kan få. På den måde sikrer vi, at en AutoMester altid har den nyeste viden på et område.

Vi ser frem til at kunne betjene dem på vores professionelle værksted.

Med venlig hilsen

Knud Hansen - Indehaver

Læs mere

Seneste bedømmelser


Tandrem Audi 80 (1989)

Bremser KIA CEED (2007)
"Godt, billigt og hurtigt udført"

Bremser Mitsubishi Colt (2006)
"Fuldstændig problemfri udbedring af det ønskede arbejde og til aftalt tid. "

Service Toyota Corolla Verso (2008)
"Fik hurtigt en tid til service. Alle aftaler blev holdt. Bilen var færdig til tiden og der var ingen problemer. Sød og imødekommende betjening. "

Motor Mitsubishi Carisma (1999)
"fik lavet det der skulle til topkarakter, skift af komplet kobling og bundkar med diverse olier. prisen var over 10% lavere end næstbedste bud, men servicen var helt i top. alt blev lavet til præcis den lovede pris og tiden overholdt. hurtig kontakt."

Service Citroën C5 (2012)

Service Citroen C3 (2012)

Tandrem VW Golf III (1996)
"Jeg har aldrig oplevet noget så nemt og behageligt. Fin - fin service fra værkstedets side. Det er ikke sidste gang jeg kommer der."

Gearkasse/gearskifte Renault Mégane (2003)
"Desværre tog det ca. 2 uger og den var ikke i orden, da jeg skulle hente den. Der er stadig en mislyd, som jeg nok må få ordnet, så altså ikke tilfredsstillende for mig. Jeg har dog en fornemmelse af at det var den leverede gearkasse, der var problemet og ikke værkstedets reparation. Jeg følte mig rigtig tilfreds med servicen og de fandte og lavede andre ting, der også skulle laves med stor tilfredshed. Den lave karakter, da gearkassen stadig ikke er i 1200 % orden."

Anhængertræk Audi A3 (2008)
"Har fået monteret anhængertræk men har ikke prøvet det endnu men virker som et pålideligt værksted og med en pris der absolut kunne udkonkurere andre tilbud. "
Vis flere brugerbedømmelser