Topservice er et moderne bilhus med alle de faciliteter, der kræves indenfor mekanisk værksted, skadescenter, autoelektronik og aircondition samt eget Mercasol rustbeskyttelsescenter. Vi tilbyder kompetent vejledning og reparation inden for alt hvad der vedrører vores kunders biler.

Hos Topservice kan du ud over at få lavet garantidækkede serviceeftersyn, repareret forsikringsskader og klargjort din bil inde og ude også få monteret stort set alle former for ekstraudstyr til din bil. Lige fra aircondition og klimaanlæg til navigationsanlæg og trackingsystemer. Desuden har vi yderst konkurrencedygtige priser på kvalitetsalufælge og dæk. I forbindelse med hjulskift tilbyder vi selvfølgelig opbevaring af sommer-/vinterhjul.

Vores kunder spænder fra den private husstand til specialopgaver for andre autoværksteder samt vedligeholdelse af leasingselskabers bilflåder.

Vi er p.t. 16 medarbejdere der står klar til at servicere vores kunder, professionelt og pålideligt.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Renault Clio III (2011)
"værkstedet er ikke i samarbejde mere af dh "

Anhængertræk BMW 3-Serie (2008)
"God og venlig betjening. Arbejdet blev udført i 100% overensstemmelse med tilbud. Lånebil var overraskende billig. Min bil blev tilbageleveret vasket og støvsuget. Arbejdet tog dog en dag længere end lovet. Anbefalelsesværdigt værkssted."

Dæk, dækmontering og hjulskift BMW 3 (2010)
"På trods af ikke helt gennemlæst opgave og dermed højere pris end angivet, var service og arbejde i top. Jeg er glad for at vi valgte Topservice."

Service Citroën Berlingo (2009)
"Bestilling af tid gik efter planen, og dette var god service. Ringende i løbet af dagen med info om erkstra arbejder som aftalt. God service alt i alt. "

BMW 3-Serie (2001)
"Lidt sjusket betjening, men ellers ok!"
Vis flere brugerbedømmelser