Velkommen til Auto House Ballerup

Auto House Ballerup servicere af nogle af de bedste biler på markedet. Alle vores mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Hos Auto House Ballerup yder vi den bedste service på vores autoriserede værksted, så du altid er sikker på at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi.

Auto House Ballerup har altid københavns billigste priser på service og vedligeholdelse.

Auto House Ballerups personale er specialeuddannede til at yde dig den bedste rådgivning og vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på værkstedet, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil og når du benytter den i dagligdagen.

Med venlig hilsen

Auto House Ballerup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Audi A4 (2008)

VW Golf V (2004)

Service Skoda Octavia (2005)

Service Skoda Fabia (2008)

Service Volkswagen Passat (2008)
"Alt var perfekt"

Service Skoda Fabia (2010)

Syn/omsyn/synstjek BMW 520d (2009)
"Den korte version: Fortræffelig service og alt udført som aftalt og til tiden. Her vender jeg meget gerne tilbage når tiden kommer..."

Bremser VW Touareg (2007)
"i orden og til prisen."

Kobling VW Golf V (2005)
"Opgaven blev udført til tiden og til den aftalte pris. Desværre var der olie fingre på a-stolpen inde i kabinen, på en af fælgene og på motor coveret. Koblingspedalen kunne trykkes helt ned i gulvet og kom ikke af sig selv op igen. Og for lige at toppe sjuskeriet af, havde man stået den gummihætte der beskytter starteren i stykker, formentlig fordi man har fået monteret tingene i en forkert rækkefølge, og herefter tænkt, det opdager han nok ikke. Sidstnævnte betød jeg måtte frem og tilbage mellem værkstedet tre gange i min arbejdstid fordi, først ville man bestille en ny, herefter var beskeden at den ikke kunne bestilles og at man ville prøve at lime den, da limningen ikke gik godt kunne man så lige pludseligt godt bestille en ny."

Skoda Octavia (2007)
"Rigtig god oplevelse. Jeg er fint tilfreds!"
Vis flere brugerbedømmelser