Velkommen til Hundige Bilcenter - dit lokale værksted i Hundige.

Vi er et autoværksted med stor Ambition om fremtiden som kan udføre alle slags reparationer, serviceeftersyn og forsikringsager uanset din bils mærke, model eller årgang.

Vi er eksperter i at udføre serviceeftersyn og som hovedregel udføres arbejdet samme dag, vi får bilen ind. Vi udfører serviceeftersyn efter fabrikkens foreskrifter og stempler naturligvis din servicebog med godkendte stempler.

Skulle der opstå ventetid eller skal vi have din bil i længere tid har vi 11 lånebiler vi kan tilbyde, der dækker alt lige fra en Smartcar til Audi A6.

Vi har Danmarks bedste priser på alle service eftersyn. Vores timeløn er fastsat så attraktivt som muligt i forhold til resten af markedet og vi går naturligvis ikke på kompromis med de reservedele som anvendes - garantien er således intakt, når arbejdet er udført hos os.

Vi har 3 mekanikere, 1 pladsmed og 2 kontormedarbejdere, som står klar til at servicere din bil.

Vi er expert i Audi / VW / Citröen / Peugeot / Toyota / Skoda / Samt alle slags Japaner biler.

Vores medarbejdere kommer 2 gang om året på bænken for at blive opdateret i Airbag / ABS / AC / Klima / ESP / Servo / Commenrai / Motor og fejlfinding, så vi hele tiden er opdateret på alle fronter.

Vi samarbejder med alle forsikringselskaber samt tilbyder GRATIS lånebil i forbindelse med skadesarbejde.

Vores lånebiler priser starter fra 112 kr. om dagen inkl. moms.

Vi glæder os til at høre fra dig og servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Hundige Bilcenter

Læs mere

Seneste bedømmelser

Vis flere brugerbedømmelser