Velkommen til Hundige Bilcenter - dit lokale værksted i Hundige.

Vi er et autoværksted med stor Ambition om fremtiden som kan udføre alle slags reparationer, serviceeftersyn og forsikringsager uanset din bils mærke, model eller årgang.

Vi er eksperter i at udføre serviceeftersyn og som hovedregel udføres arbejdet samme dag, vi får bilen ind. Vi udfører serviceeftersyn efter fabrikkens foreskrifter og stempler naturligvis din servicebog med godkendte stempler.

Skulle der opstå ventetid eller skal vi have din bil i længere tid har vi 11 lånebiler vi kan tilbyde, der dækker alt lige fra en Smartcar til Audi A6.

Vi har Danmarks bedste priser på alle service eftersyn. Vores timeløn er fastsat så attraktivt som muligt i forhold til resten af markedet og vi går naturligvis ikke på kompromis med de reservedele som anvendes - garantien er således intakt, når arbejdet er udført hos os.

Vi har 3 mekanikere, 1 pladsmed og 2 kontormedarbejdere, som står klar til at servicere din bil.

Vi er expert i Audi / VW / Citröen / Peugeot / Toyota / Skoda / Samt alle slags Japaner biler.

Vores medarbejdere kommer 2 gang om året på bænken for at blive opdateret i Airbag / ABS / AC / Klima / ESP / Servo / Commenrai / Motor og fejlfinding, så vi hele tiden er opdateret på alle fronter.

Vi samarbejder med alle forsikringselskaber samt tilbyder GRATIS lånebil i forbindelse med skadesarbejde.

Vores lånebiler priser starter fra 112 kr. om dagen inkl. moms.

Vi glæder os til at høre fra dig og servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Hundige Bilcenter

Læs mere

Seneste bedømmelser


Elektrisk arbejde Renault Laguna II (2006)

Chevrolet Cruze (2010)
"Alt ok, kan kun give mine alle bedste anbefalinger"

Ford Fiesta (2002)
"Venlig service og gode råd"

Honda Accord (2009)
"Jeg måtte selv ringe, for at høre hvordan, det gik. De var ikke gode, til at ringe tilbage. Overholde de tider, jeg fik givet. 1,5 time var næsten 3 timer"

Mercedes CLS350 (2004)
"meget professionel."

Udstødning Mazda 626 (1998)
" bilen klar på to dage fra 1/4-2/4-2014 det var hurtig. problem med tomgang var revne i manifold der købte værkstedet en brugt med et års garanti det var ok. "

Service Suzuki Swift (2006)
"Totalprisen holdet overhovedet ikke. Hvis man skriver en totalpris, skal der ikke stå yderligere beløb under bemærkninger, så man skal lede efter det. Så er det jo ikke en totalpris man angiver. Værkstedet fik ordren på bekostning af andet værksted der virkede noget dyrere fordi de havde udskiftning af bremseklodser for og bag med i deres tilbud. Synd for dem. Men sidste gang jeg bruger dette værksted."
Hundige Bilcenter - 3. april 2014
Kære bilejer
Der du ikke fortælle os at du har været til syn med din bil og den var ikke gået igennem synet pga. defekt bremse bla. både for og bag men du har kun fik pris på service som du har selv afhentet tilbud fra os af...... men jeg kan ikke forstår hvorfor du har givet værksted grøn lys efter DE har kontaktet dig samme dag.

Vinterdæk og skift af vinterdæk Kia Ceed (2010)
"En del af ekstraarbejdet som var ud over aftalen blev udført uden at ringe. Nye forlygtepærer monteret var af dårlig kvalitet på trods af at de lovede at kvaliteten var høj - de brændte ud efter 8 måneder og det nye værksted havde aldrig set noget så dårligt før."

Aircondition Kia Magentis (2007)
"en god oplevelse til trods for at reparationen blev dyrere end forventet, men det vidste sig at det jeg havde bedt om at få lavet (oplyst af et andet værksted) ikke passede, kompressoren var også i defekt så den skulle også udskiftes. Ved afhentning af bilen fik jeg forevist de defekte dele, samt vist hvor de nye dele hvor de sad i bilen, så man følte sig tryg og var sikker på at tingene var repareret/udskiftet."

Andre opgaver Volvo V70 (2007)
"Fik udskiftet navigation dvd boks i min Volvo V70. Hundige Bilcenter udførte opgaven som aftalt, men ydede undervejs fornem vejledning og service som overgik mine forventninger. Derfor vil jeg ikke tøve med at anbefale Hundige Bilcenter til andre. "
Vis flere brugerbedømmelser