4.6 / 5 Gennemsnit af 840 bedømmelser
Værkstedet lever op til FDM's reparationsaftale

Velkommen hos Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af original kvalitet i samme høje standard, som din bil er ”født” med – men til en lavere pris.

Vi tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og udfører alt lige fra det obligatoriske serviceeftersyn til større mekaniske reparationer, synsklargøring, montering af biludstyr m.m.

Hos os er din bil i gode hænder ved veluddannede mekanikere, som løbende gennemgår efteruddannelse.

For at sikre en konstant høj kvalitet i vores arbejde foretages der jævnligt uvildige stikprøvekontroller på alle vores værksteder gennemført af FDM.

Hos AutoPartner kan du oven i købet bevare fabriksgarantien på din nye bil og spare mange penge på serviceeftersyn og reparationer. Så hvorfor ikke vælge det billigere alternativ?

Et AutoPartner værksted kender du på:

Vores høje serviceniveau
Vores kvalitetsreservedele
Et veluddannet personale
Den uvildige kvalitetskontrol foretaget via FDM
Troværdigheden
At du kan bevare fabriksgarantien

Mens din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde gratis lånebil . ex. brændstof.(dog er der selvrisiko ved selvforskyldt skade.Dette kan undgås for kun 100 kr. pr. dag) Så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Bremser Kia Picanto (2007)
"Udmærket service, lidt i overkant pris, men ok da der også blev skiftet bremseolie"

Service Kia Ceed (2010)

Service Toyota Yaris (2009)

Service Chevrolet Spark (2011)
"Havde min bil til 45.000 km service i juni måned i år. Engstrøm biler tjekkede desværre ikke mine bremser ved dette syn. Fik dog at vide at forbremserne skulle skiftes ved næste service, altså 60.000 km. Efter blot 2 mdr. eller 1500 km begyndte bremserne at skurre, hvilket bevirkede at klodser og skiver skulle skiftes. Havde de bare opdaget at klodserne var slidte i juni måned havde jeg højst sandsynlig sparet en regning(kr. 2600,-) på skiverne i dag. Fik dette arbejde udført af Trio Biler i Brøndby, autoriseret Chevrolet forhandler, da jeg efter dette ikke havde den store tiltro til Engstrøm Både og biler. Talte efterfølgende med Svend Engstrøm, men han viste desværre ingen form for imødekommenhed. Utrolig ringe kundeservice. Kommer aldrig til at bruge Engstrøm Både og biler igen. "
Engstrøm Biler & Både ApS - AutoPartner - 28. august 2014
Det er desværre meget beklageligt at sådan noget som bremserne er blevet fejlvurderet. Det skal dog siges at man idag kun laver visuel kontrol af bremserne iht. fabrikkens foreskrifter. Når det så er sagt, har kunden uden vores viden, kørt hen til et andet værksted og fået bremserne skiftet, for derefter at opkræve beløbet (2600 kr) af os. Havde kunden blot henvendt sig til os havde vi lavet det UDEN beregning.

Peugeot 206 (2005)
"Glimrende arbejde"

Bremser VW Golf IV (1998)
"Fik hurtigt et godt tilbud og ved accept fulgte værkstedt op på det med det samme så jeg ikke behøvede selv at ringe. Servicen var i top og værkstedet kunne også lave omsyn på stedet så jeg ikke behøvede at brug tid på det efterfølgende."

Dæk, dækmontering og hjulskift Suzuki Alto (2009)
"god, hurtig og effektiv service. god vejledning, "

Styretøj Suzuki Liana (2006)

Service Cadillac BLS (2008)

Bremser Honda Civic (2007)
"Sjældent jeg bliver positivt overrasket, men det gjorde jeg i dette tilfælde. Fik skiftet de bagerste bremser. Min bil blev lavet et par timer efter jeg kontaktede værkstedet, og jeg fik stillet en gratis lånebil til rådighed under forløbet på nogle timer. Prisen var præcist den jeg fik med tilbudet. Flinkt personale og det virkede til, at der var styr på tingene. "
Vis flere brugerbedømmelser