4.6 / 5 Gennemsnit af 812 bedømmelser
Værkstedet lever op til FDM's reparationsaftale

Velkommen hos Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af original kvalitet i samme høje standard, som din bil er ”født” med – men til en lavere pris.

Vi tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og udfører alt lige fra det obligatoriske serviceeftersyn til større mekaniske reparationer, synsklargøring, montering af biludstyr m.m.

Hos os er din bil i gode hænder ved veluddannede mekanikere, som løbende gennemgår efteruddannelse.

For at sikre en konstant høj kvalitet i vores arbejde foretages der jævnligt uvildige stikprøvekontroller på alle vores værksteder gennemført af FDM.

Hos AutoPartner kan du oven i købet bevare fabriksgarantien på din nye bil og spare mange penge på serviceeftersyn og reparationer. Så hvorfor ikke vælge det billigere alternativ?

Et AutoPartner værksted kender du på:

Vores høje serviceniveau
Vores kvalitetsreservedele
Et veluddannet personale
Den uvildige kvalitetskontrol foretaget via FDM
Troværdigheden
At du kan bevare fabriksgarantien

Mens din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde gratis lånebil . ex. brændstof.(dog er der selvrisiko ved selvforskyldt skade.Dette kan undgås for kun 100 kr. pr. dag) Så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Ford B-MAX (2013)
"Flinke folk, og virkelig god service :-)"

Service Toyota Aygo (2012)

Syn/omsyn/synstjek Hyundai i10 (2010)

Andre opgaver Citroën C4 (2008)
"Er ovenud tilfreds med både service og arbejde udført hos Engstrøm. Bilen kører som en drøm efter hjulene er blevet afbalanceret og den gik igennem syn uden problemer. Det eneste jeg betalte udover det der var givet tilbud på var 75 kroner for forsikring af lånebilen og det var valgfrit. "

Service Citroën Berlingo (2009)
"Alt var som aftalt. Dem bruger jeg også næste gang"

Service Seat Ibiza (2009)
"Arbejdede som blev foretaget på bilen har jeg ingen kommentar til. Det var som beskrevet. Men! Man SKULLE betale KONTANT med det samme (Dankort). Jeg spurgte eftertrykkeligt efter at få regning så jeg kunne betale den når jeg kom hjem, men det kunne bestemt ikke lade sig gøre. Som en dame fra administrationen sagde "det er jo ligesom at handle hos H&M, der betaler man også med det samme". Jeg har altid, hos alle andre værksteder kunne få en regning, men her lader det til at Engstrøm Biler ikke stoler på at folk betaler dem! Damen fra administrationen siger endvidere, at de kun gav gamle loyale kunder mulighed for at få en regning. Men sig mig så lige, hvordan bliver man gammel og loyal kunde hos et værksted som starter med at pisse en af? Derudover fik jeg besked på, at der ved Autobutlers bekræftelse og beskrivelse som jeg fik på mail, stod at det var til kontant afregning. Men det gør der altså ikke!!! Har læst det 100 gange og der står ikke noget som helst om det... Så, jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at benytte Engstrøm Biler igen, der findes andre ligeså fine og gode steder, hvor de stoler på at folk betaler dem, også selvom de udskriver en regning."
Engstrøm Biler & Både ApS - AutoPartner - 18. juli 2014
Normalt ville jeg hænge mig i hvis en kunde havde vurderet os med 2 stjerner ud fra det faglige stykke arbejde. Men her har kunden intet at klage over. Så det med betalingen, kan jeg kun trække på smilebåndet. Ha`en god dag derude. Ronni Jensen . Engstrøm Biler

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Toyota Avensis (2001)

Stenslag/rudeskift/glasarbejde Toyota Avensis (2007)
"Alt blev udført som aftalt og til tiden - perfekt oplevelse."

Service Kia Ceed (2009)

Tandrem Hyundai Getz (2008)
Vis flere brugerbedømmelser