5 / 5 Gennemsnit af 899 bedømmelser
Værkstedet lever op til FDM's reparationsaftale

Velkommen hos Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af original kvalitet i samme høje standard, som din bil er ”født” med – men til en lavere pris.

Vi tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og udfører alt lige fra det obligatoriske serviceeftersyn til større mekaniske reparationer, synsklargøring, montering af biludstyr m.m.

Hos os er din bil i gode hænder ved veluddannede mekanikere, som løbende gennemgår efteruddannelse.

For at sikre en konstant høj kvalitet i vores arbejde foretages der jævnligt uvildige stikprøvekontroller på alle vores værksteder gennemført af FDM.

Hos AutoPartner kan du oven i købet bevare fabriksgarantien på din nye bil og spare mange penge på serviceeftersyn og reparationer. Så hvorfor ikke vælge det billigere alternativ?

Et AutoPartner værksted kender du på:

Vores høje serviceniveau
Vores kvalitetsreservedele
Et veluddannet personale
Den uvildige kvalitetskontrol foretaget via FDM
Troværdigheden
At du kan bevare fabriksgarantien

Mens din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde gratis lånebil . ex. brændstof.(dog er der selvrisiko ved selvforskyldt skade.Dette kan undgås for kun 100 kr. pr. dag) Så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Audi A4 (2010)
"Fin låne bil til rådighed, personalet var meget venlige på værkstedet. Men en lille detalje som de havde glemt var at skrive i min service bog, men det fik jeg selv styr på. Derfor har jeg fået en vask og støvsugning gratis til rådighed og det er super fedt. "

Service Ford Focus (2009)
"Havde et tilbud i gennem Autobutler, og tilbudet passede også med det vi betalte. Prisen var den billigste og samtidig fik vi en lånebil med i prisen. Bilen er blevet service tjekket, og skiftet sommer til vinterdæk, og der er kommet stempel i service bogen. Udover dette er de utrolig venlige og serviceminded."

Motor Citroën C1 (2008)

Service Citroën Grand C4 Picasso (2010)
"Meget søde og imødekommende. Ringede hurtigt og fortalte, at bremserne var defekte og spurgte om jeg ville have det lavet oveni det service jeg havde bestilt. Vil ikke tøve med at bruge værkstedet en anden gang. "

Tandrem Ford Focus (1999)
"Super god oplevelse fik skifte kilerem og tandrem lige efter bogen, trode jeg skulle ha skife vand pumpe men fik at vide at at den ikke behøvede da den ikke køre på tandremmen så spare lidt penge der, hvor de ander 2 tilbud sage jeg skulle.. ærlig og god service "

Andre opgaver Peugeot 107 (2009)
"Super nemt og godt arbejde."

Bremser Citroën C1 (2008)

Service Toyota Aygo (2009)

Bremser VW Touran (2008)

Dæk, dækmontering og hjulskift Toyota Aygo (2013)
"Mangler en oversigt over alt hvad der er lavet og tjekket på bilen. Det har jeg fået de andre steder den har været til service, hvor der fx også er plads til noter. Fx levetid på bremser mm."
Engstrøm Biler & Både ApS - AutoPartner - 22. oktober 2014
Det oversigt er lagt i bilen sammen med servicebogen som er stemplet, er lagt ind på passager sæde.
Hvorfor bedømmes der, inden man overhoved har kigget i bilen eller spurgt ?
Vis flere brugerbedømmelser