4.6 / 5 Gennemsnit af 862 bedømmelser
Værkstedet lever op til FDM's reparationsaftale

Velkommen hos Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af original kvalitet i samme høje standard, som din bil er ”født” med – men til en lavere pris.

Vi tilbyder reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang og udfører alt lige fra det obligatoriske serviceeftersyn til større mekaniske reparationer, synsklargøring, montering af biludstyr m.m.

Hos os er din bil i gode hænder ved veluddannede mekanikere, som løbende gennemgår efteruddannelse.

For at sikre en konstant høj kvalitet i vores arbejde foretages der jævnligt uvildige stikprøvekontroller på alle vores værksteder gennemført af FDM.

Hos AutoPartner kan du oven i købet bevare fabriksgarantien på din nye bil og spare mange penge på serviceeftersyn og reparationer. Så hvorfor ikke vælge det billigere alternativ?

Et AutoPartner værksted kender du på:

Vores høje serviceniveau
Vores kvalitetsreservedele
Et veluddannet personale
Den uvildige kvalitetskontrol foretaget via FDM
Troværdigheden
At du kan bevare fabriksgarantien

Mens din bil er på vores værksted, kan vi tilbyde gratis lånebil . ex. brændstof.(dog er der selvrisiko ved selvforskyldt skade.Dette kan undgås for kun 100 kr. pr. dag) Så er du hurtigt kørende igen.

Vi ser frem til at servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Engstrøm Biler & Både ApS - din AutoPartner Glostrup

Læs mere

Seneste bedømmelser


Kobling Toyota Aygo (2008)
"Intet mindre end en fantastisk oplevelse - service og engagement langt ud over det sædvanlige! Jeg vil bruge Engstrøm Biler & Både fremover og vil til enhver tid anbefale dem til andre. "

Service Renault Laguna II (2002)
"Det var superhurtigt og de fandt flere fejl som jeg havde på fornemmelsen at der var. Jeg fik en specificeret regning, også på arbejdslønnen som var lidt højt. Det var det dyreste tilbud jeg valgte p.g af garantien på arbejdet og garantien på delene. De ringede hele tiden for at konferere med mig om de nye opgaver. Det var fint. "

Service Seat Mii (2012)
"Har kun oplevet god service og håndværk"

Service Chevrolet Spark (2011)
"Fuldt ud tilfreds... 3 service / bremseklodser og skiver på begge forhjul skiftet.Ny bagrude visker. Rens og textyl behandling af 2 bremserør. God service, ringer og høre om de skal lave andet end det aftalte... Og fedt endelig et sted med gratis lånebil. Jeg kommer helt klart igen."

Bremser VW Golf IV (1998)
"Super kundedervice. Og pris som aftalt"

Service Mitsubishi Colt (2009)

Service Audi A4 (2002)

VW Passat (2006)
"Super service!"

Fejlsøgning/fejludlæsning Renault Clio II (2006)

Service Peugeot 107 (2007)
"Jeg har generelt stor tillid til Engstrøm Biler og Både. Det var en lidt dyrere regning, end de andre tilbud. Men det er vigtigt, at jeg føler, at værkstedet leverer en god kvalitet og garanti på arbejdet. Det mener jeg, at Engstrøm gør. Samtidig fik jeg god vejledning vedr. en garanti reparation omkring noget arbejde udført af andet værksted. Jeg har derfor valgt at bruge Engstrøm, efter at have talt med det andet værksted. Forklaringerne derfra var vage og der var ingen garanti for, at jeg kunne få dækket hele reparationen der. Jeg har derfor valgt Engstrøm - også til denne reparation, i stedet for at risikere at få sat uoriginale dele i - og måske risikere endnu en reparation indenfor blot to år. Jeg havde læst på tidligere anbefalinger på Engstrøm Biler og Både, at der var nogle, der var blevet glædeligt overrasket over, at deres bil var blevet støvsuget, som en del af Engstrøms service. Det havde jeg selvfølgelig også håbet på og glædet mig til. Men der blev jeg skuffet. Det var ikke en del af bestillingsarbejdet, men jeg forstår ikke, hvor den service ikke faldt min vej også. Lånebilen var under al kritik hygiejnemæssigt. Den lugtede værre end en af de værste hundekenneler og jeg følte mit tøj stank af bilen. Jeg gjorde opmærksom på det - og det blev taget seriøst og jeg fik at vdie, at den ville blive renset. Og da jeg ved bestilling af den nye reparation atter gjorde opmærksom på det - er jeg blevet tilbudt en helt anden bil. Så det håber jeg er i orden næste gang. Jeg fik ikke lige i afhentningen hørt om undervognsbehandlingen, som jeg havde fået lavet inden, var i orden og det havde de lovet at tjekke. Jeg går ud fra, at de har gjort det - og jeg vil forhøre mig her snarest. De havde lovet mig, at gøre det uden beregning - og det regner jeg med, at de har, men blot ikke har fået formidlet det præcist til mig. Mvh Gabriella Addington Havde lånebilen været i orden havde jeg givet 5 stjerner"
Vis flere brugerbedømmelser