Velkommen til 4M Auto - Mekonomen Autoteknik på Amager

Som en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik er vores målsætning at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.Vi tilbyder nedenstående inden for vores arbejdsområde:

•Alt i almindeligt servicearbejde

•Klargøring til syn

•Reparation af små og store skader

•Rudeskift og stenslags reparation

•Dækservice

•Reparation af rust

•Vi tilbyder at køre din bil til syn for dig, så klarer vi hele processen.

•Hvis du har planer om bil køb, så ring til os. Vi kigger den gerne efter for fejl og mangler .... og gør det tilmed GRATIS.

Vores autoværksted klarer alle dine bilproblemer og på alle mærker uanset alder.

Vores mekanikere er veludannede og klarer alle disse opgaver til konkurrencedygtige priser.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted.

Med venlig hilsen

4M Auto - Mekonomen Autoteknik på Amager

Læs mere

Seneste bedømmelser


Elektrisk arbejde Toyota Yaris (1999)
"Hurtigt, billigt og ualmindeligt god service.. Et værksted hvor mekanikerne er til stole på.. Kan KLART anbefaledes herfra.. "

Service Peugeot 207 (2008)
"Super god service!! Skulle bare ha service på bilen, men de fandt nogle ret alvorlige fejl, og de lavede alt på samme dag og gav en rigtig god pris!! Kan varmt anbefale det her sted!! "

Service Mazda 2 (2010)
"Det var det dyreste af de tre tilbud, men jeg tog det da værkstedet ligger meget tæt på hvor jeg bor. Det er flinke og venlige. Jeg skulle vente 40 minutter til der dukkede nogen op på værkestedet (han havde glemte at tage nøglen med og så skal hjem for at hente den). Men så aftalte vi gratis viskeblader som kompensation for min tabte tid. Jeg blev anbefalet at bremseklodser og skiver skal skiftes. Det kostede ca 2000 mere men det sagde jeg ja til. Alt i alt jeg var godt tilfreds, og kunne godt tænke mig at bruge dem igen."

Aircondition Chevrolet Lacetti (2008)
"Snusket sted, men god service."

Fejlsøgning/fejludlæsning Volvo S60 (2003)
"HURTIG SERVICE OG MEGET ÆRLIG KAN VARMT ANBEFALES"

Andre opgaver Renault Kangoo (1999)

Service Fiat Punto Evo (2009)
"Jeg har absolut intet at udsætte på det udførte servicearbejde og den personlige betjening jeg fik. Det e jo vanskeligt at bedømme resultatet af et serviceeftersyn, men til gengæld giver betjeningen udtryk for stor troværdighed. Jeg havde bedt dem om at tjekke min tandrem, fordi jeg mente den nok skulle skiftes. De kunne sagtens have tjent en god skilling på den opgave, men melding var klar : Den kan vente til næste år. Den ser fin ud. Kunden før mig kunne de også have fået flere penge ud af, men også her var der vejledning om hvad der var vigtigt og hvornår og hvad der godt kunne vente. Sober behandling !! "

Andre opgaver VW Golf IV (2002)
"Fik lavet det jeg skulle - men da jeg fik bilen retur var der opstået en ny fejl på styrtøjet. En fejl som jeg selv måtte opdage og efterfølgende klage over. Fejlsøgning kunne ikke lade sig gøre på tidspunktet og det var ifølge værkstedet "i hvert fald ikke noget de havde haft noget med at gøre", det selvom fejlen ikke var der inden de havde haft fingrerne i den. Mit første og sidste besøg."

Service Mercedes E280 (2005)

Tandrem Toyota Sportsvan (2000)
"For lang tid om at gå i gang med opgaven, ellers tip top."
Vis flere brugerbedømmelser