Velkommen til 4M Auto - Mekonomen Autoteknik på Amager

Som en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik er vores målsætning at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.Vi tilbyder nedenstående inden for vores arbejdsområde:

•Alt i almindeligt servicearbejde

•Klargøring til syn

•Reparation af små og store skader

•Rudeskift og stenslags reparation

•Dækservice

•Reparation af rust

•Vi tilbyder at køre din bil til syn for dig, så klarer vi hele processen.

•Hvis du har planer om bil køb, så ring til os. Vi kigger den gerne efter for fejl og mangler .... og gør det tilmed GRATIS.

Vores autoværksted klarer alle dine bilproblemer og på alle mærker uanset alder.

Vores mekanikere er veludannede og klarer alle disse opgaver til konkurrencedygtige priser.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted.

Med venlig hilsen

4M Auto - Mekonomen Autoteknik på Amager

Læs mere

Seneste bedømmelser


Motor Peugeot 307 (2006)
"Fik lavet det jeg bad om, og til den tilbudte pris, så intet at klage over herfra, bruger gerne samme værksted igen."

Service Skoda Octavia (2012)
"Super godt værksted. Søde medarbejdere, og fin korrespondance mellem værksted jeg jeg selv. Prisen holdt, med undvigelse af en lyskilde der var gået, men denne blev skiftet til rigtig fornuftig pris. Eneste ulempe var at jeg opdagede den dryppede Olie, og kørte forbi værkstedet for at få det tjekket, hvor de mente det var noget pakning ved topstykket der var i stykker. Jeg kørte direkte til Skoda da jeg stadig har garanti på bilen, hvor de herefter kunne konstaterer at der ikke var utætheder, men at de blot har spildt meget Olie da de udskiftede den. Dette kunne også tydelig ses på den Olie der lå på generatoren som sidder lige nede foran påfyldnings stedet på en Skoda. Dette er selvfølgelig ikke i orden, men jeg ville ikke have noget imod at bruge dette værksted igen, da jeg sparede 800,- i forhold til autoriseret værksted. Og fik også støvsuget bilen :-) "

Bremser Ford Mondeo (2002)
"var meget glad for at opgaven bliver gjørt og så bliver det også anbefalet at jeg skal skift dæk ,,,da jeg kom til hent bilen så bliver jeg vidst nøjagtigt hva blevet gjørt også den gamle dele kunne jeg også se ,,,mine dæk var godt nok slidt op ,,,,skal nok brug værksted igen ,,,,"

Bremser Mercedes Vaneo (2004)

Elektrisk arbejde Toyota Yaris (1999)
"Hurtigt, billigt og ualmindeligt god service.. Et værksted hvor mekanikerne er til stole på.. Kan KLART anbefaledes herfra.. "

Service Peugeot 207 (2008)
"Super god service!! Skulle bare ha service på bilen, men de fandt nogle ret alvorlige fejl, og de lavede alt på samme dag og gav en rigtig god pris!! Kan varmt anbefale det her sted!! "

Service Mazda 2 (2010)
"Det var det dyreste af de tre tilbud, men jeg tog det da værkstedet ligger meget tæt på hvor jeg bor. Det er flinke og venlige. Jeg skulle vente 40 minutter til der dukkede nogen op på værkestedet (han havde glemte at tage nøglen med og så skal hjem for at hente den). Men så aftalte vi gratis viskeblader som kompensation for min tabte tid. Jeg blev anbefalet at bremseklodser og skiver skal skiftes. Det kostede ca 2000 mere men det sagde jeg ja til. Alt i alt jeg var godt tilfreds, og kunne godt tænke mig at bruge dem igen."

Aircondition Chevrolet Lacetti (2008)
"Snusket sted, men god service."

Fejlsøgning/fejludlæsning Volvo S60 (2003)
"HURTIG SERVICE OG MEGET ÆRLIG KAN VARMT ANBEFALES"

Andre opgaver Renault Kangoo (1999)
Vis flere brugerbedømmelser